úterý 31. března 2020

Rozmetadlo osiva

Levný Náhradní Díly K Navijákům Náhradní díly pro navijáky. NORMET TUN,m lana,možnost sundání zadní lžíce,. Výroba zemědělské a lesní techniky. Nabízíme drtiče větví, štěpkovače, mulčovače, frézy, štípače, radlice, lanové navijáky , půdní vrtáky, zatloukače kůlů, trhače . Firma BYSTROŇ – INTEGRACE s.

Lesní lanový naviják LN 4t PROFI. Valašské Meziříčí - Podlesí). Bystroň - Integrace s. Dále nabízíme : příkrmiště, zábrany, naháňky a fixace pro . Pomocí lanového navijáku můžeme snadno a rychle zefektivnit a více zprofesionálnit práci v lese.


Jednoduše kvalitní naviják. Lanový naviják pro malotraktor s tažnou silou t.

Lanové navijáky jsou určeny pro stahování a přibližování dřeva. Všechny typy navijáků jsou neseny na . Naviják Krpan 4SI - Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Mechanicky ovládaný lesnický tříbodový lanový naviják s pásovou brzdou určený pro . Kvalitní český výrobek, naviják za traktor. Zapojení do tříbodového závěsu traktoru dle určení zákazníka. Prodám tří bodový lesní naviják Bistroň.


Tažná síla tun, ovládání vzduchem. Model lesnického traktoru John Deere je jako stvořený pro malé dřevorubce. Fréza s úzkou frézovací hlavou pro dlabání květinových žlabů, okapových koryt atd.


Lze použít na motorových pilách Husqvarna, Jonsered a Stihl od obsahu . Popis výrobce: Jedná se o výkonn. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Nejrozsáhlejší regionální inzerce na Šumpersku, Zábřežsku, Mohelnicku a Hanušovicku. Ahoj Roberte, Jaký používáš naviják ,a kolik tak asi utáhneš já bych.

Prodávám včetně nových náhradních dílů dle fota. Ložiska,hřídel,gufera. Nutná montáž nových dílů. Stroje - Trojbod navijak bazár. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky