úterý 10. března 2020

Riwall pro rpm 4120 p

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Menší benzínová sekačka, která je určena pro menší zahrady, má šanci uspět u uživatelů, které . Cena na splátky: Otevřít kalkulačku. Hmotnost sekačky je 1kg, objem sběrného koše litrů.


VAROVÁNÍ - Benzín je vysoce hořlavý. Doplňujte palivo pouze venku a při doplňování paliva . Kup teraz na Allegro. Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Nízká spotřeba, vysoký točivý moment i pro práci v hustší trávě . Nakupujte chytro na Zvaracky-obchod. Dostupnosť: skladom Viac informácii. Pre trávnaté plochy: do 4m2. Typ motora: T1OHV, 4-takt. Skladom expedícia 2-dni . Všeobecné vlastnosti Vynikajúci nízk.


Našli ste inde na internete nižšiu cenu? OHV (max. výkon hp) nízká spotřeba, vysoký točivý moment i pro práci v hustší trávě . DPH ( ): 1Eur. Multifunkční travní sekačka 3vse záběrem 41cm.


Pro zvětšení klikněte na obrázek. Zařazení produktu: Sekačky Riwall. Produkt se už neprodává. Riwall termékek év garanciával, akár ingyenes házhoz szállítással! Megbízható , tartós eszközök, rendkívül kedvező áron.


Motorový olej MTD pro zahradní techniku, 4-taktní motory, litrů 1Kč Zdarma . Gyors szállítás, napos pénzvisszafizetési garancia. Zobrazit všechny fotografie (2). Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky