čtvrtek 16. dubna 2020

Dřevěné truhlíky na okna

Použití: Pro pěstování v balkónových truhlících a závěsných nádobách. Výsev: únor – březen. Doba květu: květen – říjen. Typ květiny: trvalka.


Semena trvalek - Şu sahypany terjime et Zvonek trvalka (2).

Přidat do seznamu přání. Stále zelená kobercovitá trvalka v růžových a čer. Nízká kompaktní a nepoléhavá velkoúborová trvalka. VZRŮST, nízký nebo půdopokryvný. Oblíbená dvouletka používaná pro skupinové záhonové výsadby, vyhovují jí slunná i mírně zastíněná stanoviště, nesnáší však sucho a úpal, je citlivá na . Clematis mandshurica Je velmi odolná trvalka rostoucí v našem podnebí.


Název známý již ve starém Římě, byl . Také se jí říká fialka nebo maceška.

Vzrůst: Oddenková trvalka s vejčitými, zubatými listy. Květy: Podobné menším maceškám, pětičetné, ostru- haté, . Fialka sirotková - sirotka. CAT GRASS - trvalka se stříbřitými listy a modrými květy.


Maceška zahradní velkokvětá GLACIER ICE VIOLET WHITE. Viola x wittrockiana. Petrklíč nebo Prvosenka jarní latinsky Primula veris je trvalka , která se dožívá . Expanzivně rostoucí trvalka , tzv.


Inzerát Egyptská (poschoďová) cibule- trvalka v okrese Hodonín, cena 20Kč, od rostlinky. Trvalka pěstovaná jako letnička. Semena Levandule francouzská, balení gramu, trvalky do truhlíků, trvalka s. Je to trvalka , květy i listy, velmi… Vše o produktu.


Bohatě kvetoucí trsnatá trvalka vhodná pro skupinové výsadby i pro řez květů. Violka trojbarevná je letnička, někdy i trvalka vysoká kolem 20cm. Má rozvětvenou, vystoupavou, někdy vzpřímenou lodyhu.


Listy jsou řapíkaté . Spousta lidí se mylně domnívá, že jsou to trvalky, což je omyl.

Květiny bloemen trvalka overjarige.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky