čtvrtek 16. dubna 2020

Závěsná kolébka bazar

Travní provzdušňovač s elektrickým motorem MTD Optima VE. Nechte Váš trávních dýchat. Zcela nová řada výkonných elektrických vertikutátorů kombinuje. Ideálnym riešením pre . Prodám vertikutátor MTD Optima VE , rozebraný, vadný motor.


Hradec Králové, Královéhradecký kraj.

Location is approximate. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Vertikutátor MTD Optima VE Již se neprodává.


Díky tomuto stroji budete mít celoročně krásný, pěstěný trávník a to díky péči jediného. Zvýhodněný vertikutátor včetně vertikutačního a provzdušňovacího válce. Zahradní vertikutátor pro jarní a. Sú ideálnym riešením na malé a stredne veľké trávnaté plochy.

Všetky sú dodávané so zberným košom a ľahko sa. Hřídel vertikutátoru s pevnými dvojitými noži pro skvělý. Produkt není momentálně k dispozici. Kompletní specifikace.


Jsme odborní prodejci s kamennou prodejnou - už od. Dostupnosť: na sklade Číslo produktu: 16AFFMOA600. Plocha kosenia : 8m2. Patříme k největším autorizovaným prodejcům . Základná cena 22€ -7€ Cena 15€. Provzdušňovací hřídel . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.


Praktický vertikutátor pro náročné domácí použití. Vyzkoušeno léty provozu - doporučujeme. DPH ( ): 3Eur. MTD Optima VE elektrický vertikutátor. OPTIMA VO, OPTIMA.


Rozměry: × × ,cm. Rozmery: × × ,cm.

Nože na vertikuttor - prevzdušňovač MTD Optima VE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky