čtvrtek 16. dubna 2020

Olej do motorové pily hecht

Stroje Hecht využívají jak dvoutaktní, tak čtyřtaktní motory. V případě dvoutaktních motorů ( motorové pily , vyžínače.) se olej přidává do palivové směsi, tedy . Stabilní olej určený pro veškerá ztrátová mazání v průmyslu, . V prípade dvojtaktných motorov ( motorové píly , vyžínače.) sa olej pridáva do palivovej zmesi, teda . Musíte přidat také olej , a to v poměru 50:1. Dalším olejem, který musíte do motorové pily nalít, je olej určený k mazání řetězu a vodící lišty.

Na mazání řetězů motorových pil je plně postačující nejlevnější motorový olej. Ekologické oleje nepoužívejte, v nádrži motorové pily rosolovatí a nemažou. Jaký používáte benzín to této pily? Do motorové pily se tankuje natural namíchaný s olejem pro. Speciální olej pro mazání řetězů a lišt řetězových pil.


Motorové benzínové pily pro občasné, náročnější i profesionální použití. Vhodné pre vysokootáčkové motory, ako sú motorové píly , vyžínače a pod. Hobby pily jsou určené jen na občasné řezání, prořezání stromu nebo.

Když otočíte hobby pilu do polohy na plocho, může výfuk vypouštět horké plyny. Aby se však olej k řetězu dostal, je třeba pravidelně čistit drážku lišky, . U nás najdete kvalitní náhradní olejová čerpadla pro motorové pily značky Hecht , Oleo Mac, McCulloch, Husqvarna a dalších. Nabízíme náhradní díly prvotřídní . Dostupnost: Ve skladu dodavatele. V manuálu je použijte olej na mazání řetězu řetězových pil.


Obě nové od stejné firmy Hecht , řetěz a lišta Oregon. Vysoce kvalitní olej do benzínu pro dvoutaktní motory pil, křovinořezů a. Motorové pily v základu dělíme podle typu motoru, a to na benzínové a elektrické. Proto nezapomeňte ke své benzínové pile dokoupit jednak benzín do motorové pily a jednak olej , který je . Jak namíchat směs benzínu a oleje do sekaček, křovinořezů, motorových pil a další zahradní techniky? U sekaček již mnoho výrobců přechází ke čtyřtaktům, ale motorové pily nebo křovinořezy zůstávají.


U čtyřtaktních motorů se olej lije přímo do olejové vany a stroj sám. Fieldmann MOL Dynamic Forest olej pro elektrické a motorové řetězové pily. Palivo a olej pro mazání řetězu. Velký výběr Řetězové pily a příslušenství naleznete online na OBI. AL-KO olej do sekaček SAE pro 4-taktní motory.


HECHT 25Q66E - Pilový řetěz.

Správný výběr oleje pro vaši motorovou pilu. Dozvíte se vhodný mísicí poměr s benzínem. Jaké druhy olejů existují. Olej do motorové pily - Jak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky