čtvrtek 16. dubna 2020

Skleněná aerária

Díky němu můžete vytvořit zcela novou dekoraci s oblíbenou květinou uvnitř skleněné koule a tím vytvoříme zahrádku zavěšenou ve vzduchu. Aerária - závěsy na květiny. Právě dle této charakteristické vlastnosti je název odvozen od latinského aer - vzduch a terra – země.


Podstata aerária je taková, že skleněný objekt visí na niti v . Tuto levitující skleněnou kouli si můžete osázet rostlinami nebo jinými dekoracemi. Uvnitř se skvěle daří… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r.

Velmi šikovní jedinci si s trochou fantazie skleněné aerárium vyrobí . Zdroj: Zahrada na niti. Můžete v ní pěstovat rostliny, využít ji jako vázu, ale i jako osvětlení. Závěsná žárovka skleněná ( aerárium ). Vo vnútri sa výborne dar… STOKLASA . Místo rostlin můžete do aerária naaranžovat také písek, kameny, umělé květy či svíčky. Malá skleněná koule s otvorem pro výsadbu rostlinek a menšími větracími otvory. Stojánek k zavěšení aerárií ve tvaru koule nebo kapky, vyrobený ručně, ze žáruvzdorného foukaného skla ve sklárně v Sázavě.


Jaké typy aerárií existují?

Skleněný stojánek na aerária. Pěstování rostlin ve skleněné kouli má vlastní pravidla. V aeráriu je málo prostoru – rostlina tudíž musí být hodně malá. V malém prostoru bude i . Rostlinám, které se dají takto pěstovat, stačí k životu pouze vzdušná . Další z mých domácích dekorací jsou skleněné koule na provázku.


Díky nim jsem se začala věnovat domácímu tvoření. Celou zeď nad gaučem nám tvoří kytky a . Největším mottem obchodu a vlastně celé firmy Gardners je nabídnout nový . Jsou k dostání osázená rostlinami či samostatně, abyste je mohli použít ke svému tvoření. Jedná se o skleněnou nádobku, ve které můžete pěstovat rostliny žijící ze vzdušné vlhkosti. Péče o rostliny je velice jednoduchá, vystačíte si . Kovová, dřevěná a skleněná dekorace. Máme široký výběr kovových,.


Zelenáči nemusí být jen v květináči. Daleko více vyniknou ve skleněném obalu (tzv. aeráriu ) ve tvaru slzy se špičkou nahoru i dolů, kapky i koule. Pořiďte si aerárium , kokedamu a nebo řasokouli.


Dekorujeme atmosfera.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky