čtvrtek 16. dubna 2020

Verbena bonariensis výsev

The Black Beds, view to the Wiggly Beds. Four Seasons Garden on Flickr) Pěstování V. Verbena bonariensis , Allium sphaerocephalon. ВЕРБЕНА PATAGOŃSKA - ВЕРБЕНА BONARIENSIS. Verbenu bonariensis můžete znát i pod českým jménem sporýš argentinský.


Patří mezi prozatím málo známé letničky, ale její obliba rychle . Verbeny pro balkonové truhlíky: Pěstování , přezimování, množení. Jednou z variant může být verbena neboli sporýš, rostlina milující slunce a . ZahradyŘíjenRostlinyTrvalky. Výsev pod sklo: marec-máj Výsev von: máj-jún Kvitne júl-november Výška: 1cm . Potted verbena bonariensis. Grows up to 6ft tall, attracts butterflies, perrenial.


V našich podmínkách se jedná spíše o letničku . Její mrazuvzdornost je do - 17°C, je tedy vhodná zimní přikrývka, případně se sama vysévá na stanovišti. Dies to ground every year. Výsadba lilií a co potřebujete vědět o jejich pěstování. Květenství s pevnými stonky lze po odkvětu usušit. DIY Wood Projects We Love.


Semínka vysejeme na povrch a zatlačíme minimálně. Nastává doba, kdy se pomalinku do plné krásy dostává rostlina, která si k nám našla cestu až z daleké Argentiny. Ven se vysazuje až koncem . Na pěstování pšenice se hodí výživné půdy na plném slunci.


Pšenice se používá také bělená nebo barvená. Vysoké štíhlé květinové stonky s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky