čtvrtek 16. dubna 2020

Sekera hultafors lovecká

Sekera hultafors lovecká

Lovecká sekera je učená především pro lovce, myslivce a outdoorové nadšence. Tence ostřená, dlouhé a rovné ostří, Topůrko rovné s výrazným zakončením. Mírně silnější sekera se středně dlouhou rukojetí pro použití při lovu. Ztělesnění mistrovské ruční práce - Sekery HULTAFORS jsou kovány ručně.


Je vhodná ako ja pre prácu v lese alebo ako . Konvexní vytažené ostří neuvěřitelně snadno proniká do materiálu, ať už je to . Dřevěné tvarované topůrko. Zakulacená hlava,určená i pro stahování zvěře. Mrkněte na nejnovější článek. SEKERA HULTAFORS LOVECKÁ.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Táto parádna lovecká sekera má hmotnosť 8gramov. Má drevenné tvarovné porisko.


Tato parádní lovecká sekera má hmotnost 8gramů. Ostřím sekery je lehce . K sekerám si dodělám pouzdra sám, takže pro tohle nemám . Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz sekera hultafors od prověřených. Pokud hledáte opravdu kvalitní nářadí, zvolte si HULTAFORS.


Obuv a oblečení Lovecká gumová obuv Lovecká obuv IRISH SETTERLovecké. Hultafors , ručně kovaná, kg, tvarované prohnuté topůrko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky