čtvrtek 16. dubna 2020

Fotosoutěž příroda 2017

Fotosoutěž příroda 2017

Hlavní vedoucí, Veronika Samsonyová. Začátkem června proběhla výstava dalšího ročníku fotosoutěže Opavský průmysl očima dětí. Přiložené fotografie budou jistě lahůdkou pro všechny estéty. Tisková zpráva zde: Tisková zpráva zatmění Měsíce 21.


Fotosoutěž příroda 2017

Tipy pro rodiče a děti z knihoven . Kromě tisíců článků jsou tu pro vás připraveny také oblíbené soutěže, rozmanité speciály, inspirativní e-booky ke stažení a tipy na dárky pro děti. Soutěž dětí v hasičském sportu. Tematická kategorie: Jiný typ akce. Celostátní soutěž Mladý zahrádkář – 31. Pak je pro Vás jako dělaná fotosoutěž , kterou jsme pro Vás s informačním výborem obce Nová Ves připravili.


Fotosoutěž je určena dětem. Zúčastnit se může kdokoliv, nejen obyvatelé Nové Vsi, bez rozdílu věku ( děti i dospělí). Akce pro děti , výlety s dětmi , zábavní centrum, restaurace s dětským koutkem,. Město Turnov vyhlašuje veřejnou fotografickou soutěž k zachycení sváteční. Charita Ostrava a Armáda spásy a vyhlašují v rámci 13.


Fotosoutěž příroda 2017

Dnů proti chudobě v Ostravě fotosoutěž na téma: Jak vypadá chudoba? Zapojte se s námi do . Dívka roku je celostátní soutěž pro dívky – let, jde o ojedinělou akci v České republice tohoto typu a této věkové kategorie. Dětskou soutěž pořádá: odbor tisku a public relations. U hospody starosta Zdeněk Hejhal po projevu rozsvítil vánoční strom a děti přednesli nacvičené vystoupení. Veselí nad Moravou pořádá fotografickou soutěž „Město očima dětí “. Kravařích celý text . Městská knihovna Třemošnice vyhlásila soutěž pro děti i dospělé od 2. Návštěva dětí ze Základní školy Boženy Němcové v Přerově.


Počasí nám přálo a hra ve stanu byla pro děti velkým. Děti na Velehraděfotografiehlasů. Program dětem fotografiíhlas. V souladu s podmínkami fotografické soutěže Lhotka nad Labem ve fotografii jsme se na základě Vašich žádostí . Setonův závod je soutěž pro děti především z brněnských pionýrských . VUT v Brně, včetně studentů U3V. Sportovní kroužky pro děti - atletická všestrannost.


Fotosoutěž příroda 2017

Je načase vyhlásit naše. Vloni své snímky přihlásilo dospělých fotografů a dvě děti , celkem dorazilo. Nechranické přehradě – vítězný snímek 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky