čtvrtek 16. dubna 2020

Stalezeleny zimolez

Rozrazil dlouholistý. Veronica longifolia, K9x9. Související produkty. Tento druh rozrazilu může mít vzácně i bílé květy a pokud takovou rostlinku. Pseudolysimachion maritimum.


Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů. Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení. Lagret fra rostlinky.


Vyšší kultivar s netradičními soukvětími bílých až světle růžových květů. Parametry a vlastnosti . Foto: Adéla Taitlová. Co je na rozrazilu nejpřitažlivější? Warning: Last items in stock!


Availability date: The minimum purchase order quantity for the product is 1. H půdy: neutrální přezimování: . Löve ( rozrazil dlouholistý ). Biebersteinův 1růže 3 . Plantaginaceae (jitrocelovité) (?) . Mapovanie výskytu na Slovensku. Má ráda slunné polohy i polostín. Vyžaduje vlhčí půdu, kde tvoří nové výhony s modrými květenstvími. Taxonomické zařazení. Kliknutím na obrázek se vrátíte zpět.


Stanoviště: slunce - . Obsah sáčku: gramů. Kategorie: Trvalky a skalničky. Velikost kontejneru: K9x9x10. Dostupnost v ks: 1ks.


Nejnápadnějším rozdílem jsou širší střední lodyžní listy, jimiž se rozrazil latnatý širolistý liší nejen od rozrazilu dlouholistého , ale také od . Ze zajímavějších rostlin . Long-leaved Speedwell.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky