úterý 20. března 2018

Slimáky v záhrade

Slimáky v záhrade

Vašej záhrade , no stále sa Vám nedarí zbaviť sa ich? Napriek tomu, že slimáky patria do ekosystému, v prirodzenom prostredí musia bojovať proti mnohým . Slimákom vyhovuje vlhko. Dávajte si pozor na tieto. Fyzicky namáhavejšia. Pokiaľ si chceme hľadanie uľahčiť, porozkladajme po záhrade ploché dosky.


Slimáky v záhrade

V tomto článku poradíme, ako sa zbavíme slimákov v záhrade. Možno to sami máte dennodenne pred očami. Ohryzený šalát, paradajky, vňate . V záhrade zožerú takmer všetko a pestovateľom zostávajú oči pre plač. Proti slizniakom, slimákom bez ulity, však existujú viaceré účinné . Ako zakročiť proti slimákom v záhrade účinne a bez toxických látok. Ostré vaječné škrupiny odradia slimáky , slizniaky a ďalšie chrobáky z okusovania rastlinstva vo vašej záhrade.


Ponúkame vám pár tipov, ako sa v záhrade proti nim brániť. Tohtoročná mierna zima bola veľmi zhovievavá k slimákom , najmä k ich vajíčkam, ktoré nemali kedy. Ja slimáky zbieram a zalievam vriacou vodou. Potom ich pridáme do kompostu.


Slimáky v záhrade

Adriana, Borský Mikuláš: My máme na záhrade po daždi množstvo slimákov s veľkými ulitami a osvedčilo sa mi, keď okolo celej zeleninovej . Hlavný dôvo prečo sa slimákom v záhradách tak dobre darí je, že slimáky , presnejšie slizniaky, nemajú prirodzených nepriateľov. Ako sa účinne zbaviť týchto malých škodcov? Prosim vas, neviete niekto dobru radu, ako sa v zahrade zbavit slimakov bez ulity ? Vyzieraju mi salaty, nestacim ich dosadzat.


Zatial proti nim bojujem len tak, . Rady a tipy: Jak skoncovat se slimáky na zahradě ! Veškerá úroda zničená od slimáků? Jsou vlezlí, slizcí a my víme, jak na ně! Pani Mirka sa na nás obrátila s otázkou ako sa zbaviť slimákov bez ulity v jej záhrade , ktoré ako tvrdí. Ničia vám vysadenú zeleninu v záhrade slimáky ? Chcete sa dočkať bohatej a zdravej úrody?


Slimáky v záhrade

Zasypejte slimáky solí. Máte-li plže nasbírané v kbelíku, . Jediná účinná zbraň je ale ich zbieranie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky