úterý 27. března 2018

Jó třešně zrály noty

Jó , třešně zrály , zrovna třešně zrály, sladký třešně zrály a teplej vítr vál. A já k horám v dáli, k modrejm horám v dáli, sluncem, který pálí, tou dobou stádo hnal. Text ‎: ‎ tradicionál JO TŘEŠNĚ ZRÁLY - noty a akordy - CZHity.


Sladký třešně zrály a teplej vítr vál. Sluncem, který pálí tou dobou stádo hnal.

Ami pálí, tou F dobou Gstádo C hnal. G a já k horám v dáli, k modrejm horám v dáli,. Unsubscribe from Pepan? Jó C , třešně zrály , zrov Gna třešně zrá C ly,.


Jó , u tý skály dál třešně zrály ,. Nabízíme noty pro malé i velké, začínající i zkušené, noty pro klasiku, jazz i. Videoklip a text písně Jó, třešně zrály od Waldemar Matuška. JÓ , Třešně Zrály - noty a akordy - CZHity.

Sborník známých písní v úpravě pro zobcovou flétnu, text, noty , akordy. Kdo ví, co bude pak 27. Kdyby tady byla taková panenka 28. Kamarádi, kamarádi 47. Kanada kouzla zbavená 48.


Fler Box uživatele TetaN. Zábavnou formou se děti naučí noty i hru na flétničku zároveň. Pár havraních copánků. Noty pro klávesová nástroje - začátečníci. Kategorie, Noty na ukulele.


Amfora, lexikon a preparát 20. Balada Mexico Kida 21. Noty jsou psány především pro nástroje v ladění C, které jsou dnes stále populárnější, ale snadno podle nich mohou hrát i hráči na D ukulele. Snad jsem to zavinil já 22.


The house of the rising sun 24. To se nikdo nedoví 25. Aranžmá Noty na sólo klavír .

Doney Gal Drnová chajda. El Paso Feleena z El Pasa Hardy Hej, Joe Hříbě Chajda malá. Jó třešně zrály - akordy a text.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky