středa 28. března 2018

Travní lem betonový

Kruhovitá výseč se stará o plynulou návaznost. Díky barevnému spektru a hladkému povrchu můžete lem libovolně kombinovat s dalšími betonovými výrobky. Pomocí PŘÍDLAŽBY oddělíte travnatou plochu od okolní plochy a při sečení trávníku budete využívat její plochu k pojezdu . Z trávníkového přírodního lemu můžete poskládat . Trávníkový lem , šedý.


TRAVNÍ LEM - slouží k oddělení okrasných záhonů od zatravněných ploch a umožňuje rychlejší a pohodlnější sekání trávy.

Pokud toužíte po jednoduchém a přesto estetickém a moderním oddělení příjezdových cest, chodníků a teras, potom TRÁVNÍKOVÝ LEM bude pro vás tou. Tento trávníkový lem se vyznačuje mimořádnou flexibilitou a odolností, a proto vám při úpravě vašeho pozemku umožní vytvářet oblouky, úhly či dokonce kruhy. PRACOVNÍ POSTUP REALIZACE TRAVNÍCH LEMŮ. PŘI POUŽITÍ BETÓNOVÉ SMĚSI:. Tvar jednotlivých dílů umožňuje vytvoření různých tvarů s rovnými úseky i křivkami.


Betonový zahradní prvek PRESBETON. Na ten lem přijde pak hlína a tráva to zakryje. Spáry jsem vysypal suchým pískem s cementem a spláchl hadicí vody. Tím se tam neuchytí tráva.

U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Její hlavní výhodou je snadnější použití k mechanizace při sekání trávy. Doporučuji používat betonový trávníkový lem s oblým zakončením. S betonovým trávníkovým lemem souhlasím . Můžeme použít i betonové palisádové bloky, palisády, nebo různé druhy štípaných kamenů.


Zahradní obrubník DEK je vyráběn vibrolisováním ze dvou odlišných betonových směsí (pochozí plocha obrubníku je zhotovena z hutnější směsi). Všechny tyto betonové prvky májí jednotný reliéf v podobě imitace prkna. Video: Jak postavit dřevěnou opěrnou zeď – 1. Příslušenství pro ploty.


Plastový travní lem je vyroben z kvalitního plastu. Lem travní malý TL-přírodní. Například se můžete zaměřit na keramickou dlažbu nebo dlažbu betonovou …. Rozměry (mm): 200x165x60. Dorian Dekor nabízí kompletní služby včetně garnýže, záclony a závěsy, navštivte nás a . Presbeton, která nabízí systém Bark, jehož součástí jsou dlažby, palisády, travní lem.


BETONOVÉ VÝROBKY, KAMÍNKOVÉ POVRCHY, UMĚLÝ. Užitné a dekorační betonové výrobky pro finální dokončení pochozích ploch, odpočinkových. Travní lem TL – přírodní (šedá).


RUmPLOVANý KRAJOVý KÁmEN, TRAVNÍ LEm.

Zabraňuje prorůstání kořenů i přerůstání výběžků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky