úterý 27. března 2018

Automatický naviják na hadici

Po jejím vytažení při práci na požadovanou délku se aktivuje aretace pro pohodlné zalévání. Po použití se pak hadice automaticky navine zpět do boxu. Automatické řádkové navíjení hadice na přístroj. Zastavení v jakékoliv pozici.


Součástí balení je postřikovací nástavec. Naviják na hadici KÄRCHER CR 7. ReelSmart automatický naviják zahradní hadice 25m s vodním pohonem navíjení , Navíječ zahradní hadice . Tento automatický vratný naviják na vzduchovou hadici je pro vás tou pravou volbou, chcete-li předejít zamotávání hadice a udržet si na pracoviště pořádek. Po vytažení hadice na požadovanou délku se aktivuje aretace pro pohodlné zalévání.


Výrobce: HOZELOCK TRICOFLEX . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ideální automatický naviják na vzduchovou hadici do dílny i garáže, šetří místo i čas při skladování hadice. Pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je.


Skoncujte s nebezpečným klopýtáním přes neuklizené hadice. S praktickými úložnými systémy . Ideální naviják na zahradu nebo do dílny a garáže , šetří místo i čas při skladování hadice. Garantujeme předání zásilky přepravní . Snadné roztažení hadice a automatický navíjecí systém s mechanismem pro jemné . Na naviják lze navinout až metrů půlcoulové zahradní hadice. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Box s madlem pro snadnou přepravu. Stavitelný doraz na hadici pro volbu délky nenavinutého konce hadice.


Chcete koupit zahradní hadicový naviják ? Speciální tvar a vysoká poloha kol také přispívá k bezpečné stabilitě . Box na hadici navíjí hadici za vás. GARDENA nástěnný box na hadici roll-up automatic Comfort umožňuje obzvláště snadné a pohodlné zavlažování. Gardena roll-up automatic. Pro terasy menší zahrady Hadice se vytáhne na požadovanou délku Po krátkém zatažení za hadici se hadice automaticky.


Prodáváme ruční nářadí, elektrické nářadí a aku nářadí. Náš eshop je specializován na značky DeWALT, METABO, NAREX, MAKITA a HITACHI. Cívka má automatický mechanismus zastavení cívky, který lze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky