pondělí 5. března 2018

Jodisol kloktání

Přípravek se nesmí používat při známé přecitlivělosti na léčivou nebo pomocnou látku. Pouze po poradě s lékařem se přípravek používá. Roztok ředěný vodou v poměru : - výplachy, obklady, kloktání apod.


Kontaktní přecitlivělost na jod. Alergické reakce jsou vzácné. Pokud nedochází k hojení do dnů, poraďte se s lékařem. Symbol nebezpečnosti s textem „vysoce hořlavý“.


Informace v Braillově písmu: jodisol roztok . Je to tříprocentní lihový roztok komplexní sloučeniny (jodofor) s možností širokého použití. To už je lepší vykloktat si slanou vodou (hodně slanou!). U domácích surovin můžeme ještě zůstat. Oxidační prostředky . Zředěné roztoky se používají na obklady, omývání, výplachy a kloktání obvykle 2x denně. Protizaetlivy je i hermanek, tak muzes popijet hermankovy caj, kloktat salvej . Jodoval k povrchové a hrubé dezinfekci.


Nevhodné k oplachům jsou chloramin, persteril, peroxid vodíku, jodisol , genciánová. Na trhu je velké množství přípravků ke kloktání , vyplachování, často v . Jodisol 75g spray MTP v obchodě MujLekarnik. Kloktat vincentku a cucat pantenol.


Rozhodne jox nebo pro odvazlivce jodisol. A jinak nedám dopustit na kloktání heřmánku, šalvěje. Uchovávat při teplotě – °C. Nevystavovat přímému . Já nedám dopustit na kloktání slanou jemně vlažnou vodou. Tedy pokud není teplota a ještě nejsou nutná antibiotika.


Ta slivovice je také jistě . Porovnat ceny Náhled. Antibiotika, sama jsem si pomáhala kloktáním Joxu a odpočinkem. Při kloktání a výplachu dutiny ústní použít zředěný roztok peroxidu v poměru 1:až 1:9. Nepoužívat u osob alergických na jód – použít Septonex . Po kloktani ideálně 30min nic nejist . Jox sprej a kloktadlo, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky