pátek 15. února 2019

Hecht 929 recenze

Ideální na severní stranu jsou fuchsie nebo begonie hlíznaté v. Pamatujme, že květiny se na balkoně zalévají večer, v horkých letních dnech . Nebojte se, existují rostliny a květiny , které vám budou vděčné právě za tuto polohu. Na severu se daří hlavně otužilcům. Severní strana oken . Kvete a daří se jí tam, kde jiné balkónové květiny chřadnou. Na západní straně můžete zkusit pěstovat okrasné papričky, balzamíny,.


Azalka opravdu miluje stín (Azalea) – vhodné na severní okna. Především je však při výběru rostlin důležité se řídit tím, zda je balkon orientován jižně, východně, západně či severně. Některé rostliny vyžadují . Díky okenním a balkonovým truhlíkům plným květin dokážeme jen s. Stinné stanoviště je obvykle situované směrem na severní stranu budov.


Ta je z hlediska kvetoucích rostlin nejproblematičtější, protože pelargonie, petunie a ostatní tu sice rostou, ale výrazně méně . Také je dávám na severní stranu , před dům. Bohužel máte balkon , okna, vstupní prostory nebo venkovní posezení orientované na severní stranu. Rádi byste si do těchto prostor zasadili . Dále na tyto balkony můžeme umístit bylinky, které mají rády částečný stín.


Balkonové rostliny na severní stranu. Většina lidí si myslí, že na. Vhodné květiny na jižní stranu jsou levandule, lichořeřišnice, hledíkovka, verbena, bazalka, meduňka. Aby byly květiny krásným doplňkem bytových a kancelářských.


Pestré květy katarantusu na každý balkon. Mezi nejoblíbenější balkonové květiny patří muškáty, petúnie, sporýše či. Jejich výběr ale musíte podřídit orientaci balkonu na světovou stranu. Jižní strana balkonu je naprostým opakem od severní. Na jihu je velkou část dne silné slunce a . Na místa, kam sluníčko svítí pouze málo, se také najdou krásné kvetoucí balkónové květiny.


I balkon otočený na severní stranu se může rozzářit barvami:. Ahoj,ten obrázek je úžasný. Taky jsem je měla a jsou vděčné, ale nesmí být na jižní straně. Snad by tu severní stranu zvládly. Zda se jedná o balkón otočený na jižní stranu , kde slunce pálí celý den, nebo jde o balkón severní , který je po . Jestliže potřebujete přistínit příliš osluněné okno nebo vytvořit zelený . Pokud se chystáte pěstovat květiny na balkoně , pak slunná strana je skvělou.


Nenápadné květiny pro balkon směřující na severní stranu by měly být v prvé . Jednou za čtrnáct dní rostlinám dopřejte hnojivo pro balkónové květiny. Dobře snáší plné slunce, ale severní strana jim nesvědčí. Ale na severní straně jsou silné a pokryté bohatými květy. Máte balkón na východní straně domu, kam se sluníčko dostane jen po ránu? Nebo je stočený k severu a zahalený stínem celý den?


Přestože některé květiny nejsou pro pěstování v truhlíku doporučovány,. Mám balkon na severní stranu , bude se tam vůbec něčemu dařit?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky