úterý 19. února 2019

Travní směs pastevní

Kvalitní pastevní směsi možno koupit ihned v našem e-shopu. Speciální travní směsi s vynikajícími vlastnostmi. Různé typy s ohledem na půdu. Pastevní travní směsi.


Nosnou trávou této směsi je srha říznačka, která zajišťuje jak nejranější, tak i pozdní podzimní pastvu. Je 4-letou pastvinou.

Vhodná pro ovce, skot, kozy. Poskytuje nejranější pastvu (o dní dříve než ostatní pastevní směsi ). Travní směs pastevní. Svojí skladbou odpovídá požadavkům na pastevní využití porostu. V receptuře jsou zastoupeny druhy a odrůdy trav a jetelovin, které . Svou skladbou odpovídá požadavkům na pastevní využití porostu.


Zemědělské směsi pastevní. V této kategorii vám nabízíme pastevní travní směsi určené pro obnovu nebo výsev luk a pastvin.

Jedná se o vysoce kvalitní a specializované osivo, jehož . Hledáte travní osivo pastevní směs ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Je určena pro intenzívně využívané . Výsev se provádí zjara, při vhodných vláhových poměrech až do poloviny. Reference: Podmínka: Nový produkt. Varování: poslední kusy na skladě! Polopozdní až pozdní pastevní směs. Nosnými travními komponenty jsou kostřava luční a bojínek luční, což umožní . Druhově bohatá směs pro luční i pastevní využití.


Dává hodně hmoty, výborně obrůstá a je odolná k sešlapání. Jílek vytrvalý spolu s krátkodobými jílky a kostřavou luční zajistí chutnost píce a vyšší podíl listů. Nabízíme širokou škálu směsí pro luční, pastevní i technické využití.


Rožnovská travní směs PASTEVNÍ Č. Je možné volit směs pro různé podmínky stanoviště i podle požadované doby . Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, chovatele, . Chtěl jsem se zeptat jaká směs je nejlepší čí nejvhodnější pro kozy?

Pak jsem se chtěl zeptat kdy je nejlepší obnovovat pastvu? Hlavní zásady při zakládání nebo obnově lučních a pastevních porostů Výběr travní směsi Při výběru druhu travní směsi je nutné se řídit následujícími zásadami: . Využití - spásání a seč. Složení: bojínek.


Dále nabízíme: - prodej malobalení travních směsí. Stáhněte si kompletní nabídku pícních travních směsí ve formátu PDF:. Je vhodná do podhorských oblastí, odpovídá požadavkům na chutné krmivo.


Směs je určena pro založení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky