úterý 12. února 2019

Štěrkopísková jezera ostrožská nová ves

Nabízí kli soukromí, čerstvý vzduch a krásnou vodu. Rozsáhlá jezera , která zde vznikla těžbou štěrkopísku jsou právem nazývána . V posledních letech zde majitelé pozemků a nejrůznějších . Jezera vznikla zatopením bývalých štěrkopískových lomů. Ostrožské Nové Vsi jsou známá jako „Štěrk“ nebo „ Slovácké moře“.


V současnosti slouží. Novoveská štěrková jezera. Vyhodnocení území Ostrožských jezer z hlediska zájmů ochrany přírody a krajiny. Pálava a LVA průvodce regionem. Vyrazte se vykoupat ke slováckému moři.


Koupaliště je součástí areálu Ostrožských jezer, která vznikla zatopením štěrkopískových lomů. Možnost koupání a rybaření v nedalekých přírodních štěrkopískových jezerech. Milovníci netradičních sportů a zábavy jistě ocení nabídku . Pohodlné cyklostezky s nočním osvětlením, štěrkopísková jezera s možností . Některá jezera jsou . A tak je jen logické, že jsme se rozhodli nabídku sportů Slováckého léta obohatit o další . Značené turistické a cyklistické trasy, štěrkopísková jezera s možností.


OPVZ) Ostrožských jezer z roku. Ostrožská jezera - koupaliště Kámen - Ostrožská Nová Ves. Vydejte se po proudu kolem ostrožských jezer, zastavte se v Uherském.


Závody dračích lodí na štěrkopískových jezerech , srpen . Staré Město (za OC Interspar). V blízkosti obce se nachází těžební jezera , protéká jí potok . Jen pětkrát ročně - slovackytydenik. media Commons commons. Date, July 201 18:39:16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky