úterý 19. února 2019

Sestava uliční vpusti

Poměr přípravku a vody je zavislý na druhu rosliny, kterou chcete ošetřit. TIP: nejvhodnější doba pro použití je konec léta-podzim. Systémový insekticid určený k hubení širokého spektra živočišných škůdců: mandelinky bramborové v bramborách, mšic a obaleče jablečného v jádrovinách , . Před použitím doporučujeme pečlivě nastudovat návod a postupovat podle něj.


V této době maximálního rozkvětu jabloní je dle ekoterapeutů vhodné použít k ošetření. Rozpuštěné granule lze použít jako postřik na zelené .

Mšice lze sbírat a ničit mechanicky např. Do roztoku připraveného dle návodu na přípravku přidejte pár kapek smáčedla na litr směsi,. P2Při používání tohoto výrobku nejezte, nepijte ani nekuřte.


Pozorně čtěte příbalový leták a návod k použití ! Pokud je postřik prováděn tak, že může dojít k ohrožení dalších osob, . Odměřené množství přípravku vlijte za stálého . MOSPILAN SP systémový insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k. Působí jako neurotoxikant.

Můj problém spočívá v tom, že naprosto nechápu návod k použití. Brambory agromanualshop. Dodržiavajte návod na používanie, aby ste zabránili vzniku rizík pre zdravie. Pri používaní výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite.


Mospilan SP , je systémový insekticí ktorý pôsobí ako neurotoxikant . PR – riziko vyplývajícíz použití přípravku je při dodržení návodu na použití a správné aplikaci pro včely přijatelné. GoPay - platební brána. V případě silného zamoření paprik mšicemi je použití tohoto přípravku velice účinné.


Obsah: Acetamiprid 20 . Funkce přípravku: insekticid. Systémově účinný insekticid ve formě prášku rozpustného ve vodě, určený k hubení širokého spektra živočišných škůdců v ochraně rostlin, . Papírová krabička obsahuje sáčky po 8g přípravku. Přípravek k hubení škůdců.


Návod na použití pro hubení škůdců na . Mospilan 20SP je určen pro profesionální použití jako přípravek na ochranu . Ochrana proti mšicím, molicím - Mospilan - sp - x g. EUH4Dodržujte pokyny pro používání , abyste se vyvarovali rizik pro lidské zdraví a životní prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky