úterý 26. února 2019

Kabelová lišta mini

Díky zvláštním gumičkám na horním a dolním okraji podlahové lišty. Naše kvalitní podlahové lišty Orac lze využít i jako lišty stropní či lemovací. Tyto lišty na podlahu navíc dokáží zakrýt také kabely a drobné nedokonalosti.


I stropní lišty řadíme mezi bytové dekorace, které se nevyplácí opomenout. Lišty Orac prostoru vdechnou jedinečnou atmosféru a zakryjí i nevzhledné kabely či . Lišta vkládací LV 24xHD. Lišty jsou určeny pro instalaci rozvodů malého a nízkého napětí. Prodáváme polystyrenové lišty pro oddělení stropu a stěny, dále nabízíme široký sortiment. Zároveň tyto polystyrenové lišty slouží k zakrytí trhlin či kabelů.


UTP, koaxální kabel , CYSY, CYLY apod. Stropní lišty a recenzí z vašeho okolí. Rozvedení kabelu za kuchyškou linkou v liště , nad pracovní deskou zasekat. Vedeli by ste mi poradiť, ako do 40mm širokej a 6m dlhej KOPOS lišty vkládať jednotlivé kabely tak, aby mi nepadaly?


TV kabely , TF rozvody a PC rozvody. Funkcí profilu je uspořádat a maskovat různé rozvody kabelů , může také splňovat funkci ochranné lišty. Nabízíme elektroinstalační lišty a kanály od firem Kopos, Hager a Schneider Electric.


Pro lepení doporučujeme lepidlo ze sekce příslušenství. Přetíratelné vodouředitelnými barvami. Určená k montáži do rohu mezi podlahu a stěnu místnosti, ale i mezi dvě stěnynebo stěnu a strop. Designové vodící lišty na kabely od příslušenství, kabelové organizéry. Lišty z našeho sortimentu jsou vhodné pro poklad na veškeré podklady a jsou odolné vůči agresivnímu a chemickému prostředí.


Určena pro montáž na stěnu, nebo na strop. Dvojitý zámek víka zvyšuje tuhost lišty a zajišťuje pevnější fixaci . Pro položení kabelů musí být vysekány nové drážky ve zdi. To vše si můžete Vy i Váš zákazník ušetřit s novým systémem lišt tehalit. Kovová lišta pro stylové a bezpečné uspořádání kabelů na stěně.


Hliníková krycí lišta kabeláže která pojme až kabelů. Vyznačuje se jednoduchou montáží a moderním vzhledem. Většina nabízí kanál pro ukrytí kabelů. Syntetický polymerový materiál splňuje nejvyšší standardy z hlediska kvality a odolnosti.


Vhodná k obložení stěn a stropů v interiérech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky