čtvrtek 7. února 2019

Křovinořez stiga náhradní díly

V naší nabídce tak naleznete náhradní díly pro motorové pily, křovinořezy , sekačky, zaradní traktory, postřikovače a další. Nabízíme náhradní díly typu válce , . Rolovat skupiny položek. Stavební technika, NTC. Objevte celou řadu ochranného oblečení a originálních dílů a příslušenství STIGA ,. Originální díly a příslušenství STIGA pro křovinořezy a strunové sekačky .

Poloautomatická strunová hlava vhodná pro křovinořezy Homelite,AL-KO, STIGA. Rozbila se Vám zahradní sekačka, křovinořez , motorová pila nebo čerpadlo či domácí. Na prodávané zboží, zajišťujeme kompletní sortiment náhradních dílů. K tomu můžete získat ještě slevu navíc za platbu předem převodem. Dostupnost: Skladem - ihned k odeslání.


Bosch příslušenství (6). BriggsStratton (29). Ostatní výrobci (33). BRIGGSSTRATTON - originální díly.

Prvky křovinořezů a strunové sekačky. Sekací Traktor Kubota . Stiga traktory, 2 10. Dům a zahrada - Dily krovinorez bazar. Obráběcí stroje, elektrické nářadí, náhradní díly , servis.


Prodáváme sekačky, pily, křovinořezy , travní zahradní traktory, štípačky dřeva, . Prodám jen jako komplet NE po kusech,cca 100kus pil cca křovinořezu ( NEVOLAT NA JEDNOTLIVÉ DÍLY). Strunová sekačka STIGA na náhradní díly. Soubor si otevřete, podle nákresu vyberte potřebný náhradní díl. Moderní a lehký křovinořez neboli motorová kosa pro údržbu nejen zahrádky. Náhradní díly a příslušenství pro zahradní techniku objednejte v eoshop.


Předmětem prodeje je: NOVÁ UNIVERZÁLNÍ PŘEVODOVKA DO KOS A KŘOVINOŘEZŮ (BENZÍNOVÝ) INFORMACE O PRODUKTU: PRŮMĚR . Kvalitní výrobek pro profesionální využití. Servis a náhradní díly. STIHL – akumulátorové přístroje, motorové pily, vyžínače a křovinořezy , KombiSystém a MultiSystém, Nářadí pro živé ploty a dřeviny, . NABÍZÍME POUZE NEORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY , NENÍ-LI VÝSLOVNĚ UVEDENO JINAK.


Nečekejte do jara, nyní pořídíte traktor až o 15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky