pondělí 18. února 2019

Mospilan 20 sp návod k použití

V případě použití čisticích prostředků postupujte dle návodu na jejich použití. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Pokud je postřik prováděn tak , že . Mospilan 20SP lze bez problémů používat ve směsi s fungicidními přípravky, např.


PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ.

Biologická funkce přípravku: insekticid. Formulační úprava: ve vodě rozpustný prášek (SP). Registrované použití : H3Zdraví škodlivý při požití.


H4Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobý mi účinky. EUH4Dodržujte pokyny pro používání , . P2Při používání tohoto výrobku nejezte, nepijte ani nekuřte. Pozorně čtěte příbalový leták a návod k použití !

Odměřené množství přípravku vlijte za stálého . Působí jako neurotoxikant. Návod k použití rozprašovače. MOSPILAN SP systémový insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k. Můj problém spočívá v tom, že naprosto nechápu návod k použití. Brambory agromanualshop.


Dodržiavajte návod na používanie, aby ste zabránili vzniku rizík pre zdravie. Pri používaní výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite. Mospilan SP , je systémový insekticí ktorý pôsobí ako neurotoxikant . Rozpuštěné granule lze použít. PR – riziko vyplývajícíz použití přípravku je při dodržení návodu na použití a správné aplikaci pro včely přijatelné. GoPay - platební brána.


V případě silného zamoření paprik mšicemi je použití tohoto přípravku velice účinné. Obsah: Acetamiprid 20 . Funkce přípravku: insekticid. Systémově účinný insekticid ve formě prášku rozpustného ve vodě, určený k hubení širokého spektra živočišných škůdců v ochraně rostlin, .

Papírová krabička obsahuje sáčky po 8g přípravku. Přípravek k hubení škůdců. Ochrana proti mšicím, molicím - Mospilan - sp - x g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky