úterý 19. února 2019

Umělé květiny brno

Buď ve voliéře , králíkárně nebo ve speciální klícce pro křepelky. Zákázková výroba voliér pro chov exotického ptactva. Zakázková výroba kotců pro psy. Kazetové klece pro křepelky.


Kapacita již od kusů. Vše pro Vaší domácí farmu.

Drží v kleci, křepelky z něj krmení nevyhrabávají díky hranám, spoje jsou svařený, tak snad nějakou dobu vydrží. Napáječka s plastovou láhví l Gaun pro kuřata, holuby, křepelky a koroptve. Klece pro krepelky , stáří jeden rok. EHS, která stanoví pokyny pro umístění pokusných zvířat a péči o ně.


Kur domácí se používá při hodnocení bezpečnosti a účinnosti léčiv, zatímco křepelky a další. Centrální napájení je vhodné jak pro králíky na maso, v hobby chovu, či pro zakrslé králíky a morčata, dále pro drůbež, slepičky, křepelky apod. Kontrolu hladiny zajišťuje malý plovákový jazyk v napáječce, který dle potřeby otevírá či . Problémem jsou také porodní kotce pro prasnice nebo individuální kotce pro telata.


Některé křepelky zase žijí na ploše ne větší než pivní tácek.

Rošt zelený, 25x25cm, složení jakéhokoliv rozměru, pod králíky, křepelky a jinou malou drůbež. Timeless Exotics, Crimson Cresties, Sweet Geckos, . Plastový příčník roštu do kotce 1m. Zdravím, klece pro křepelky vozí do Přerova na burzu manželé Caunerovi z Bratislavy.


Uprostřed je volitelně přepážka, tzn. Popis: Krmivo Křepelky. Uvedený výrobek nelze zaslat na dobírku bez poplatku! Doprava a výše úhrady za ni bude řešena individuálně.


Hliníková klec pro křepelky Konstrukce klece hliníkový profil 20x20x 5mmrozměry klece:v 44cm x š102cm x hl. Přepravní box pro koroptve a křepelky plastový - přenoska na křepelky japonské i čínské a koroptve má rozměry 6x 4x 1mm, přepravka na ži. Kotce pro psy - doprava a montaz zdarma!


Drátěné pletivo vhodné pro venkovní nebo vnitřní použití na voliéry, psí kotce , králíkárny, . V hale zřídíme odvykací boxy ( kotce , oddělení), která jsou navzájem spojené dvířky. Nabízíme kotce pro psy. Kotec pro psy - zdarma doprava a montáž Vyrábíme kotce.


Kurník pro slepice, křepelky , králíky, 1x 1x 1cm. Robustní dřevěný kurník pro slepice nebo domek pro křepelky a králiacut. Automatická napaječka pro křepelky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky