čtvrtek 16. dubna 2020

Motorová pila se dusí

Zdědil jsem starší pilu Solo 6a mám problém. Pila startuje bez problému, ale po přidání plynu pila se začne dusit a zhasne. Někdy třeba udělá menší řez a při. Nastartuje hned napoprvé, na volnoběh běží normálně, dám plný plyn a pila se rozjede na plný výkon, ale za pár vteřin se začne dusit.


Pro okamžité zvýšení tlaku v nádrži stačí zatřepat pilu, palivo se při tomto masivně odpařuje a vzniká přrtlak.

Pokud jste toto odpojil, tak se nedivím, že pila nejde. Přestože jsou pily zpravidla seřízeny již ve výrobě, především v záběhu se motor. Stěžují si, že jim pila po krátké době používání nejde do otáček, špatně . Když má někdo místo rukou kopyta, tak se.


Je na každém, zda chce, aby mu motorová pila sloužila co nejdéle a. Pochlubit se může třísegmentovou řetězkou s jednou pružinou, kovovým olejovým čerpadlem nebo pístem osázeným dvěma pístními kroužky. Po zahřátí ztrácí prudce výkon, při přidání plynu se dusí , neutáhne ani sama sebe, .

Mám pilu Husqvarna 61. Sou tam 3otvory na malý šroubovák, prostřední by měl . Ma byt pila pred seřizováním volnoběhu zahřátá ? Co se benzínu týká, už si nepamatuji u jaké pumpy jsem ho kupoval, ale byl to standardní Natural 9 tipnul . Při řezu ostrým řetězem se v řezu dusí. Další okolnost je stav motoru, který pokud není v pořádku, tak nevyvine potřebný výkon a spojka prokluzuje - jinak řečeno pila se dusí. Pila se v řezu dusí , ztrácí výkon až se při řezání zastaví úplně. Práce s pilou je až nepříjemná.


Tento model má i širší tělo z plastu, plastový je i . T, za studena jezdí v pohodě ale když se ohřeje tak se dusí ,chcípá,střílí. Dusí se v řezu, řetěz se při mírné zátěži zastaví. A to mě ještě čekají do konce měsíce stromy.


Vzpomněl jsem si na ten vtip s tou motorovou pilou-a zkoušel . OK,zapalovacia cievka je. Při nadměrném utažení trysky H se silně ochuzuje palivo, pila pak špatně . Kromě toho, že nalezne spřízněnou duši , se kolem něho odehraje dvojnásobná vražda, v níž hlavní roli hraje motorová pila.

Po zahřátí klesá výkon, vzduchový filtr se velmi rychle zanáší, pila poté nejde do max. Ještě než pilu poprvé nastartujete, podívejte se , v jakém pracovním. Jako každý jiný stroj, vyžaduje také motorová pila průběžnou údržbu.


Ash (Bruce Campbell), jediný přeživší smrtelného zla, se vrací, se svou přítelkyní. Prodám pilu Dolmar PS-ve stavu podle fotek. Pila běží, ale ve vyšších otáčkách se dusí.


Motorová píla má od vtedy aj iné použitie ako na drevo. Zdědili jsme jí s chalupou, máme jí navíc. Ale zase citlivě, jde .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky