středa 27. září 2017

Autronic zidle

Autronic zidle

Přihlásit Neodhlašovat. Doručíme do hodin. AUTRONIC přehledně na jednom místě. Pravidelné akce a slevy na Židle a. Nejlevněji od 3Kč. Chytrý nákup z mnoha e-shopů na jednom místě.


Autronic zidle

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Díky kvalitním zpracování a možnosti stohování je . Vyberte si židle do jídelny, se kterými si každé jídlo užijete jako královskou hostinu. Kovová podnož s chromovou úpravou. Materiál kostry: Masiv.


Rozměr: 46x42x101x48 . Sedák je očalouněn látkou krémové barvy. Velice populární model kancelářské židle nově k dispozici také s houpacím mechanismem za atraktivní cenu. Kombinace černé a červené koženky s bílými . Kvalitní plynový píst pro výškové nastavení židle. Polohovací opěrák a houpací . Atraktivní židle za nízkou cenu bude ozdobou každé jídelny či kuchyně.


Autronic zidle

Provedení zelená koženka s bílým pruhem na opěráku v kombinaci s pochromovaným. Zahradní židle s kovou konstrukcí černé barvy. Dřevěná jídelní židle. Vhodná do moderně i klasicky laděného interiéru. Zaujme svým retro vzhledem a precizním zpracováním.


Příjemně zaoblené opěradlo . Herní křeslo oslňující svým designem a svou pohodlností. Opěrák i sedák jsou čalouněné . Porovnání cen autronic - zidle , srovnání cen autronic - zidle na portálu HLEDEJCENY. Akce na téma židle do kuchyně najdete na Skrz. Provedení: Elegantní jídelní židle s nadčasovým designem je vyrobena v kombinaci plastu, dřeva a kovu. Autronic Jídelní židle AUGUSTA WT.


Autronic zidle

Kostra židle je zhotovena z kaučukového dřeva. Barva čalounění dle. Má plastová kolečka vhodná na tvrdé podlahy. Kancelářské křeslo MESH je výškově nastavitelné. Je vyrobené z kovového kříže s chromovou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky