čtvrtek 21. září 2017

Zámková dlažba kvet hladký

Zámková dlažba kvet hladký

Zámková dlažba - Květ , 352. Námi vyráběný beton má vysoký podíl jemných částic, které zajišťují hladký povrch. Výroba zámkovej dlažby, štvorcové dlažby, obrubníky, žľaby, striešky na múrik, striešky na stĺpik, obklad imitácia kameňa a. Cena spolu: orderForm.


Zámková dlažba kvet hladký

D-27Š-22V-do mcca 25ks mámi zakončení Bíla 210ks S kamínkem ks. Betonové DLAŽBY prodáváme pouze v podnikové prodejně, neprodáváme je. Povrch: hladký , hrubý. V naší nabídce naleznete nepřeberné množství vzorů a barevných verzí, např.


Baroko, Ičko, Parketa atd. Součástí naší nabídky je také vymývaná dlažba ,. Kvalitní betonové venkovní dlažby , zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky. Tak my máme riešenie práve pre Vás!


Zámková dlažba kvet hladký

Dlažba zo zhutneného betónu, ktorej horná strana je upravená pre lepší vzhľad. Jednotlivé dlaždice sú navrhnuté tak, aby do seba vzájomne zapadali. Kvet hladký hrubý 6cm – baroko.


Varianta s hladkým povrchem působí lehkým moderním dojmem. Naopak dlažba s reliéfním ostařeným povrchem působí dojmem rustikálním. Plošné dlažby se využívají k dláždění . Prodám zámkovou dlažbu BAROKO (6cm-zátěžová- hladká ) cena 24-bez daně za m2.


Zámková dlažba kvet hladký

K dispozícii sú terakotové dlažby , hladké aj textúrované. V kuchyni, kúpeľni, na chodbe a na schodoch je to celkom odolná povrchová úprava. Převládajícím materiálem je hladký pohledový beton, který zaručuje. Vibrolitá zámková dlažba na paletě (m2) Plástev okr. Oblázky, Skály, Hladký , Zen, Přírodní.


Vypratávacie práce, ploty, zámkové dlažby , maľovanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky