čtvrtek 21. září 2017

Likvidace potravinových molů

Jde o běžného potravinového škůdce rozšířeného po celém světě . Likvidace šatních molů. Abyste se spolehlivě zbavili molů šatních, musíte nejdříve pochopit, jak žijí a co mají a nemají rádi. Oproti molu šatnímu je mol potravinový dvakrát větší a na křídlech má tmavé hnědé nebo černé skvrny. Nejbezpečnější je potraviny skladovat v . Nemůžete se zbavit potravinových molů ?

Nijak na sebe neupozorňuje jako jiný hmyz - nekouše, neštípe, ale jeho larvy nadělají mnoho škod. Moly je třeba likvidovat důsledně a trpělivě. Potravinoví moli v mouce a jiných sypkých potravinách, šatní . Bez speciálních chemických přípravků . Vše k likvidaci molů šatních a potravinových nakoupíte na našem.


Nejčastěji naše domácnosti trápí mol šatní, mol čalouněný a mol potravinový. Víte jak se zbavit potravinových molů? Václav Stejskal divákům poradí jak potravinové moli likvidovat. Boj s nimi je obtížný a.

Mol potravinový je dvakrát větší než mol šatní. Vyhubit dospělce vám pomůže speciální postřik, který je ale nutné . Zaručené rady, jak se zbavit potravinových molů. Obsahuje feromony které moly lákají. Pro sledování výskytu molů a jejich případnou likvidaci vám skvěle poslouží Lapač šatních molů BROS. Past obsahuje pouze . Při jejich likvidaci se obrňte trpělivostí!


Zbavit se molů chce . Výrobky na likvidaci , odchyt a odpuzování jak šatních molů , tak potravinových molů. Na moly můžete použít účinné spreje Biokill, lepové pasti s feromonem, . POTRAVINOVÝ MOL - Tipy a triky - Recepty na vaření pro. Pokud nepomohou žádné postřiky, je nezbytné likvidaci řešit deratizací.


Píšu anonymně, protože se stydím. Jak na potravinové moly ? Všechny potraviny jsme . Mol moučný ( potravinový ) škodí v kuchyních či spížích a. Housenky potravinových molů nacházíme nejčastěji v mouce, rýži nebo ovesných . Takzvaných potravinových molů je celá řada, patří mezi ně například zavíječi paprikový,.

Pak použijte vhodný prostředek k likvidaci molů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky