úterý 12. září 2017

Krimpování fastonů

Délka krimpovacích kleští 220mm. Faston zásuvka na kabel krimpovací 6. Druh konektoru: Zásuvka Pro vodiče: až 2. Krimpovací kleště na fastony. Lze použít i na kontakty Superseal, . Krátké video popisující způsob korektního krimpování vodičů. Kleště krimpovací a stripovací (odizolovávací) krimpují konektory AWG.


Cínovat nebo krimpovat - Test. Skladem ve prodejnách. Montáž konektorů: krimpování. Typ konektoru: faston. Průřez vodiče: - mm2.


Number of pieces in . Vhodné pro kabely až do . Kleště určené pro fixaci automobilových konektorů („ fastonů “) na kabely. Nejlépe hodnocené výrobky v kategorii Sady krimpovacích konektorů. Může někdo doporučit nějaké dobré kleště na krimpování fastonů ? LIsovací kleště na fastonové konektory, tedy na běžné autokonektory.


Drirrkde získáte extra obsah . Cena je uvedena za ks. NEWBRAND Sada: na krimpování fastonů , koncovek a vf konektorů 220mm detailní informace - srovnání cen, recenze a hodnocení, diskuse, porovnání cen . Lisovací kleště na kabelová oka, fastony a další konektory. Používá se na NEIZOLOVANÉ fastony šířky a mm.


Výrobcem produktu je CT . Měření- Nářadí-Dílna. Kleště lisovací HS-202B na neizolované fastony. Vzorky pinů pro možnost vyzkoušení přiloženy. Nabízíme konektory, kabelové koncovky krimpovací , spínače, relé, svorky. Prodáváme krimpovací stroje, krimpovací kleště, stroje na stříhání kabelů a . Chci se naučit krimpovat tyto ( faston ) konektory:.


Potřebujete-li pevně a spolehlivě upevnit kontakt na kabel – krimpovací kleště. JST fastonu nemaji sanci na . Kleště na krimpování mám stejný, ale moje oholený dráty jsou. Původně jsem koupil v Hadexu, ale ty jsou nějaké křivé a . Ke krimpování se už vyjadřovat nebudu, protože je hdoně velkej rozdíl mezi domácím uděláním, dílenským zpracováním a průmyslovou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky