středa 6. září 2017

Oxalis triangularis množení

Množení : rostlinu můžeme množit hlízky. Stačí je vyjmout z květináče a zasadit do nového. Hnojení: V době vegetace hnojíme každých dní standardním tekutým.


Možná kvůli její originální barvě nebo jednoduchému množení. Text: Jindřich Votýpka . Světlo: Vyhovuje mu velmi světlé místo, které by .

Zemina: rašelinový substrát. Letnění: Letnění je vhodné na stinném místě na zahradě. Brazílie rozšíření v ČR: pěstovaný stanoviště: slunné-polostín, půda běžná množení : podlouhlými rhizomy plod: tobolka životnost: zásobním . Tato rostlina svými listy připomíná jetel, její listy mají však purpurovou barvu. Nad úžasně zbarvenými listy vynikají světle růžové květy, a to od jara do podzimu.


Sytě vínové velké listy neobvyklého šťavele. Perfektní na obruby záhonů, do květináče i do truhlíku. U nás velmi málo známý s vysoce dekorativním efektem.


Listy jsou fialově purpurové, široké a velké.

Většina z nich připomíná tvarem svých listů náš jetel. Vysazuje se na podzim a kvete na jaře. Nejdříve se objeví fialové listy, pak květy. Když rostlina odkvete . Detailní článek o množení levandule, stříhání, použití levandule v. Pěstování: polostín, přiměřeně vlhké stanoviště substrát: humózní.


Jelikož množení probíhá téměř výhradně výsevem semen, kterých není v. Nad tmavě purpurovým až tmavě červeným listem se rozvíjejí květenství složená z něžně růžových květů. Odrůda žluté šalotky určená pouze pro množení semenem. Je to vlastně druh jetele.


Datum výsadby, množení a odřezků bídy nebo živnostenského obchodu. Interiérové Záhradky, Organické Záhradky,. Oxalis tetraphylla, O. Beaucarnea recurvata: popis, kultivary, návody na pěstování a množení a . Při množení (kořeny, hlízami, či řízkováním) se mladým rostlinám daří nejlépe.


Tato metoda se používá jen zřídka, protože vegetativní množení je. Trojúhelníkový oxalis nebo oxalis triangularis - krásný keř s lila, sametovými květy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky