čtvrtek 14. září 2017

Kontiki 2 náhradní díly

V posledních letech patří k velmi oblíbeným pochoutkám sušená rajčata. Buď jen tak samotná, nebo naložená s aromatickými bylinami v oleji. Cena bez DPH: (1Kč) DPH:. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod.


Odběr ihned a zdarma na prodejně podle Gusta.

Sušená rajčata v oleji Sacla 280g - Tomates séchées au soleil. Zralá, na slunci sušená půlená rajčátka Stáčírna. Nebo již naložené v oleji – ovšem velmi různých kvalit – jak samotného produktu, tak. Piacelli Antipasti Pomodori Essicati - Marinovaná kořeněná sušená rajčata v oleji 280g. Složení: sušená rajčata San Marzano z italské oblasti Salento, slunečnicový olej ,. Olivový olej totiž v ledničce tuhne a tvoří se zákal.


Franz Josef Kaiser po 1g.

Zpracovaná sušená rajčata v oleji propůjčí jídlům intenzivní a plnou chuť, jsou dobrá jako dresing na. Lahodné a velké kousky sušených rajčat, nakládané v oleji s kapary. Rajčata jsou u Italů nejoblíbenějším a nejpoužívanějším druhem zeleniny.


V dalším testu na TN. Rajčata se suší na slunci, poté se nakládají do olejů. Kauflan Tesco jsou ve skleničce naložené v oleji. A hlavně ten olejíček nevylívat!


Nakládaná sušená rajčata s oregánem v slunečnicovém oleji 190g. Sleva Původní cena 1Kč. Naložení v olivovém oleji je vzpomínkou všem, kteří kdy ochutnali tuto chuť . Počet ks v kartonu: ks. Jednotková cena bez DPH, 17Kč za ks bez DPH.


Velikost balení, ks. Sušená na slunci a naložená v našem extra panenském olivovém oleji ! Vynikající, řecká, sušená rajčata v oleji s nakládaným česnekem, které .

DPH je cena za dopravu 15-. Susena-rajcata-v-oleji-2. Uvedená cena produktů je již po slevě. Prolistujte si aktuální letáky nejoblíbenějších prodejců. Online nabídky za akční ceny na jednom místě.


Dostupnost: skladem více než kusů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky