pondělí 18. září 2017

Firma steriwund

Bude determinováno Doručení. Poskytovatel ocenění Spolehlivá firma. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny Steriwund , spol.


Naše firma Steriwund Vám vřele doporučuje tuto lékárničku, která svým vybavením představuje možný průsečík potřeb různých druhů pracovišť. Jak se dovolat na pobočku firmy STERIWUND? Nabízíme mastné tyly, obvazy, tampóny, sety, lékárničky aj. Výroba sterilních zdravotních prostředků. Firma : Steriwund (dalších 1výrobků od Steriwund zde).


Dostupnost: skladem ? STERIWUND spol Havířov Šumbark, Evropská databanka, Výroba, dodávka, prodej. Hlavním výrobním a obchodním sortimentem je sterilní zdravotní spotřební materiál, jako jsou obvazy, gáza, netkané textilie, tampóny, . Už nyní ale firma počítá, že v Brně zaměstná několik desítek lidí. Moldex ( Pardubický kraj) či Steriwund a Clinitex (Moravskoslezský kraj). AaVjTc a{display:block}.


G0iuSb{text-decoration:none}. YyVfkd{font-weight:bold}#foot. SJajHc{background:url(/images/nav_logo299.png) no-repeat;overflow:hidden;background-position:0;height:40px;display:block}.


NVbCr{cursor:pointer}#foot{visibility:inherit} Rittal www.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky