pondělí 25. září 2017

Seřízení spojky vari

Zdědil jsem teru vari 2takt motor Jikov,převodovka Tbyla v žalostném stavu, takže ted jí dávám do kupy. Rady a návody - VARI, a. Spojka tera vari - ZAHRADA. Montáž a seřízení zapalování. Značné dotažení šroubu pozice bude mít za následek, . Veškeré opravy, seřizování , mazání a čištění stroje provádějte za klidu stroje při odpojeném kabelu. Vari Honda spojka - ZAHRADA.


Námi prodávané stroje jsou seřízené , . Vybalení, sestavení a seřízení stroje a instruktáž požadujte u svého prodejce ! Mohou se poškodit součásti pohonu stroje (klínový řemen, řemenice, kladka spojky atd.)! V mezipřírubě je schovaná odstředivá spojka , která vykonává nezbytný pohyb motoru. Seřízení : x regulační šroub. Odstředivá spojka se skládá ze závaží spojky , na kterém je obložení spojky , . Postup seřízení spojky pohonu adaptérů. Nastartovaný motor při rychlém zmáčknutí spojky pohonu disku zhasne.


Stroj je vybaven automatickou brzdou, která při jejím správném seřízení stroj. Karburátor po ultrazvukovém čištění. Stroj má automatickou odstředivou spojku. Vždy optimální seřízení motoru - bez seřizování karburátoru kvůli změnám . Páku opatrně rozevřeme a vysuneme z čepů.


HONDA s řidítky a automatickou spojkou. Při startování motoru musí být obě páky spojek (1) a (3). Před použitím spojky je nutné snížit otáčky motoru.


Sep Týká se to zejména malotraktorů s rozběhovou odstředivou spojkou a. Pro správnou funkci stroje je nutné i správné seřízení ovládacích . Díky do nosiče vestavěné jednolamelové suché spojky pohonu adaptérů nemusí obsluha složitě připojovat ovládací bowdeny adaptérů. Nejmodernější automatická spojka chrání motor. VARI , který je věnován našemu. Pomocí nastavovacího tělesa se provádí seřízení pracovní polohy pluhu. Převodovka se spojkou má pro mě větší kouzlo než odstředivá spojka.


Používal jsem ji roky na orání, teď několik let ořu zahradu s Vari. Při puštěné páce spojky posouvejte stroj dopředu. Mar To poznáte na segmentech spojky - pokud máte klasickou spojku se 2. TENTO STROJ VÁM ZDARMA PŘIVEZEME SEŘÍZENÝ , ZPROVOZNĚNÝ . Jiný olej si nedokáže udržet své vlastnosti při vysokých teplotách - pouze se vaří.


Brzdová kapalina a kapalina spojky Doporučená kapalina Brzdová kapalina . Oct ahoj všem Pomalu ale jistě nastává čas výměny spojky. Tam, kde dobře vaří a ten oběd bude dobře chutnat. Takže finální potvrzení zdroje vibrací - něco se uvilnilo v koncovce výfuku.


Výměna spojky a koncovky výfuku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky