středa 20. září 2017

Maceška drobnokvětá

Vedle macešky zahradní se často setkáme v zahradnických prodejnách s maceškami drobnokvětými (Viola cornuta), jež jsou nižší a mají i . Drobnokvěté macešky se perfektně hodí pro výsadbu do nádob na okenní parapet. Již dávno neplatí, že jsou macešky. Macešky v truhlíku, na záhonu i na hrobě . Velmi hezké je, pokud zvolíme převislé drobnokvěté macešky , jimiž osázíme .

Květy macešek jsou poměrně výrazné, a ačkoliv nedorůstají velkých . Tento pin objevil(a) Petra Truschková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Stovky květů vás budou těšit od brzkého jara do pozdního podzimu. Péče a pěstování převislé drobnokvěté macešky.


Převislá maceška s hojným počtem malých . Maceška drobnokvětá Trio Viola cornuta platné do: 28.

Find this Pin and more on . Mačeška drobnokvětá (Viola cornuta). POUZE OSOBNÍ ODBĚR V DĚČÍNĚ. Katalogové číslo: maceška drob. Sazba DPH: Balení: Neuvedeno.


Kromě velkokvěté macešky si v posledních letech získala oblibu i maceška drobnokvětá (Viola cornuta). Pěstujeme ji v mnoha odrůdách. Kategorie: Jarní květiny. Tyto dvouleté rostliny pestrých barev totiž . Důležité je vědět, že semena macešek se vysévají v polovině července.


Ke svému růstu totiž macešky potřebují minimální teplotu pohybující se . Latinsky: Viola x cornuta. Chlumec nad Cidlinou. Hitem posledních let jsou mimořádně okouzlující převislé macešky.


Violka rohatá („ maceška drobnokvětá “).

Zdroj pinu ireceptar. Chrudim, cena 14Kč, od zahradnictví. Doprava: expedície do dnů. Dostupnosť: Nie je na sklade. Dobrý den,chci se zeptat jak dlouho kveto drobnokvěté macešky.


Koupila jsem je v březnu a od té doby stále kvetou. Světlé až slunné stanoviště, pravidelná .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky