čtvrtek 14. září 2017

Venkovní krmítko pro ptactvo

Venkovní krmítko pro ptactvo

Persica vulgaris subsp. Na rozdíl od meruňky je broskvoň méně citlivá na pokles jarních teplot. Honey gold (zakrslá, mini broskvoň ) - kontejner empty. Ovocné školky Kubáček.


Venkovní krmítko pro ptactvo

Implemented and designed by . Broskvoň Red Haven červený list. Vzrůstnost slabá až střední, habitus . Pozdní odrůda pravé broskve. Velikost: Specifikace: K - FP , sem. Plody jsou středně velké, středně plstnaté. Plod je červený se žlutým podkladem.


Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce zahrada uživatele . Datum dostupnosti: Napsat recenzi. Odolnost proti kadeřavosti je střední. Odrůda odolná mrazu.


Venkovní krmítko pro ptactvo

Srovnejte ceny produktů. Tato broskvoň je nejranější z odrůd. Tato velmi pozdní odrůda má plod velký, kulovitý až ploše kulovitý. Slupka je středně silná, žlutá.


Catherina broskvoň podnož semenáč. Původní vlastí broskvoní je nejspíše Čína, odtud. Suncrest broskev podnož. SUNCREST velmi pozdni broskvon 2. Momentálně nedostupné.


Venkovní krmítko pro ptactvo

Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz broskvoň - od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání. Růst je střední, plod velký, . Charakteristika a pestovanie. Je velmi pozdní,zraje dní po odrůdě Red Haven. Odlučitelná od pecky.


Cena: 22Kč včetně. Zraje v polovině září. Dozrává koncem srpna .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky