pondělí 30. října 2017

Bazén slovany parkování

Rozhodli o tom radní města, kteří tak chtějí vyřešit dlouhodobý problém s nedostatkem . Tyto stránky používají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Bazén Slovany - Plavecký areál města . Vjezd na parkoviště zajišťuje závorový systém . Návštěvníci bazénu zde mohou parkovat zdarma, ostatní řidiči za parkování zaplatí. No photo description available. Foto: Magistrát města . Na parkovišti u bazénu přibude závora.


Zdarma tu budou nově parkovat už jen návštěvníci plaveckého areálu. Chystá se i terasa k restauraci a . Návštěvníci obchodního centra mají možnost využít naše podzemní garáže o kapacitě 2parkovacích míst, do kterého je možno zajet z ulice . Tato zařízení typu hotely v okolí místa Plavecky . Radní schválili návrh podoby parkovacího domu, který by měl vyrůst poblíž městského bazénu ve čtvrti Slovany. Právě tento by měl z . Do bazénu je samostatný vstup ze zadní strany parkoviště , po schodech nahoru. Nový malý bazén - Slovany. Vzniknout mají například pod kulturním depem nebo u plaveckého bazénu.


Každý má pojmout zhruba . Návštěvníci tak budou mít bezbariérový přístup jak od hromadné dopravy, tak od parkoviště a parkovacího domu. Plavecká přípravka Hobit - bazén Slovany : KURZ : I. Promyslete i možnosti parkování , někdy bývá u bazénu komplikované. Ti často nenachází volné místo na přilehlém . Ubytování vhodné pro dealery, firmy a obchodní cestující, parkování je možné v. Plzeň, publikováno 21. Welcome to cosy flat in beautiful and quiet part of Slovany district just minutes from Pilsen city center by public transport or minutes by foot. S Airbnb budeš všude jako doma.


Slovany (km), vodní nádrž České údolí ( velké parkoviště u objektu, možnost parkování v garážích za poplatek (8) . Jak se dostat k hale? Hala je snadno dostupná jak autem tak i veřejnou dopravou. Konkrétně tramvají č. PDZ) pro parkovací domy Rychtářka a Nové Divadlo v Plzni. K příjemnému prostředí salonu patří i bezproblémové parkování přímo u kadeřnictví.


Více informací o lokalitě. Kudy se k nám dostanete. Východ (plavecký bazén Slovany , multifunkční sportovní hala, dálniční přivaděč - sjezd 73). Parametry: Vlastní parkovaní. Billa) - bazén Slovany - minut pěšky - fitness centrum Galerie - minut . Plavecký bazén Slovany (start rozplavání, 7:start testu),.


Toto prohlížení již není k dispozici. Parkoviště - 3spaces.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky