pátek 13. října 2017

Koupaliště kladno a okolí

Koupání a nejlepší tipy na výlet v Kladně a okolí. Kladno leží ve Středních Čechách, západním směrem od Prahy. Kladno je úzce spjato s těžbou černého uhlí a se zpracováním železa.


Město se rozkládá v . Stále populárnější jsou ale i koupaliště přírodní, kde si mohou hosté odpočinout na březích vodních ploch a při tom se.

Požární nádrž v centru obce Srbeč má betonové dno a travnaté upravené okolí. Každý si skvělé koupání představuje trochu jinak - v našich tipech proto najdete přírodní i umělá koupaliště s tobogany, biotopy, jezera i lokality, kde se v minulosti . Inspirujte se tedy našimi tipy a objevte koupaliště , rybníky, aquaparky, vodní nádrže a další možnosti, kde se můžete v okolí Prahy vykoupat. Turyňský zatopený lom. Region: Střední Čechy, Oblast: Kladensko a Slánsko.


Ahoj, máte nějaký tip, kde se v Kladně a okolí dá slušně vykoupat s měsíčním děckem? Ideálně nějaké přírodní koupaliště , ale to asi pro .

Pokud se rádi koupete, využíváte vodních atrakcí nebo si jdete jen tak zaplavat, není v Kladně k tomu nadbytek . Zaměřili jsme se na přírodní koupaliště v okolí Prahy. Přírodní koupaliště Jureček je u Říčan. U rybníka najdete herní prvky pro děti, kiosek i . Koupaliště a pláže u jezera Lhota. Jezero Lhota vzniklo na místě bývalé pískovny, čemuž odpovídá také jeho podloží. Je to asi nejlevnější koupaliště tady v okolí.


Kladno - letní koupaliště u Sletiště - otevřeno od 1. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Plavecký bazén Kladno. Bazény a koupaliště v okolí - Hotel Astra.


Děkujeme za pochopení! Letní koupaliště s atypickým bazénem s hloubkou až metry naleznete v krásné prostředí kladenského . Přidat firmuPřidat se. Okolí Aquaparku Kladno.

V okolí aquaparku se nachází městský stadion Sletiště, letní koupaliště Sletiště, trampolínový park, zimní hokejový . Vzdálenost od centra 4. Rybník není vhodný pro koupání. Chovají se zde kapři a voda je značně znečištěná a zapáchá. Uživatelé kladně hodnotí obecně dobré zázemí.


Pískové pláže jsou obrostlé borovými lesy, na . Klikněte a naplánujte - kam na výlet Bratronice (okres Kladno ) ještě dnes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky