čtvrtek 26. října 2017

Okurka setá plod

Lze ji pěstovat ve venkovním záhoně nebo ve skleníku. Plodí tmavě zelené plody, jejichž povrch je. Jedná se o odrůdu salátové okurky typu multifruit.


Salátová okurka se pěstuje na celém světě i ve skleníkách po celý rok. Tím, že okurka je zelenina, obsahuje i vysoké množství zásadotvorných látek. Okurky nám čistí zažívací ústrojí. Průtahový destilát z moravské BIO salátové okurky. Skvělá chuť a vůně moravských salátových okurek sbíraných 12.


Plody okurky Obelix dosahují . Okurka je vhodná k rychlení ve skleníku. Vyžaduje záhřevné, hlinité, humózní půdy. Vzhledem k slabšímu kořenovému systému je náročná na dostatek přístupných živin a . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od Kč . A víte, že okurky můžete i tepelně upravit?


Obyčejná salátová okurka udělá pro vaše zdraví možná mnohem více, než jste vůbec tušili. Představujeme Vám středně časnou odrůdu okurky salátové odrůdu DELIKATESS. Je výborná pro venkovní pěstování, je odrůdou dobře plodící a je velice . Osvěžující vlastnosti okurek zajišťuje množství vody, obsažené v plodech, které dosahuje až.


Takže se čerstvé salátové okurky staly přímo ideálním druhem. Obsahuje mnoho vitamínů a minerálních látek. Chutná téměř každému, od malých dětí až po seniory a pečlivé dietáře. Rostliny jsou středního až vysokého. Popis: Jednoletá, jednodomá rostlina s jednopohlavními květy.


Kořenový systém je mělký. Hybridní odrůda určená k pěstování převážně na polích. Je vysoce tolerantní k plísni okurkové. Původně pochází z Indie, do Evropy se dostala až ve středověku.


Její první skleníkové druhy se objevily . Středně ranná odrůda salátové okurky. Pravidelná konzumace okurek zabraňuje vzniku ledvinových kamenů, a dokonce je údajně schopná některé z nich rozpustit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky