středa 11. října 2017

Hadice černá

Kvalitní hadice na vodu pro každou zahradu UV odolná. Technické parametry: I vrstva - vnitřní, vyrobené z černého PVC, odolná proti UV záření a řasy odolné. Díky černé barvě slouží hadice také jako ohřev vody a je ideální pro propojování například solárních ohřevů.


Tlaková hadice vyrobená z měkčeného PVC, vyztužená vysokopevnostním PES vláknem. UV lampou, solinátorem nebo bazénovým vysavačem.

Solární bazénová hadice černá pro ohřev bazénové vody a propojení technologie, s koncovkou po m. Průměr hadice je mm, maximální délka jednoho . Nabízíme hadice k zavlažování zahrady za výhodné ceny s dodáním do hodin. Zahradní hadice (bm). PVC odolné vůči UV a nečistotám 2. UV záření, má velmi dobré vlastnosti, díky čemuž se dá snadno použít a skrýt v každém rybníku, . Hadice PA12HL 4xmm černá - pro centrální mazání - PK Technik.


Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!

Další varianty tohoto . Pokud objednané množství přesáhne maximální délku hadice (m), pak je nutno doobjednat spojku . Tato hadice slouží jako solární hadice , kdekoliv umístěná na slunném stanovišti ohřívá vodu. Bazénová plovoucí hadice průměr mm. Informace o výrobku (PDF). Dobrá chemická odolnost Mechanická odolnost Odolnost proti olejům . Sací hadice černá Ø 32mm – metráž. Vysavačová sací hadice Ø mm a délce m. Odolná hadice se zesílenými vrstvami s délkou až metrů.


Cena je uvedena za běžný metr. Zlatem vyšívají, silně pláčou Och ty jdeš, kozáče, na Don na . Kód skladu DDAHADC4X6. Typ: Produkt je již vyřazen z nabídky. Spojka kapilára- rozvodná hadice , černá , netlaková najdete na Higarden.


Veškeré informace o produktu. Pokud použijete černou hadici jako alternativní solární ohřev pro menší bazén, tak je .

Vhodné příslušenství. Zavlažovací hadice průměr mm černá 1m. Rozvodná PE hadice černá ,průměr 20mm1m. HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Brzdová hadice černá.


Množství brzdové hadice černé. Silikonová hadice se speciální povrchovou úpravou, díky které je hadice velmi příjemná na omak. FC 125-3M Combyflex - ohebná hadice , černá , 3m Prodej zboží. Hadice splňuje podmínky pro styk s potravinami, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky