úterý 17. října 2017

Sud na dešťovou vodu

Sud na dešťovou vodu

Ještě nebylo hodnoceno. Roto SUD NA DEŠŤOVOU. Sudy na dešťovou vodu s. Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora.


Sud na dešťovou vodu

Přítok vody je možný buď otvorem na vrchu sudu, nebo můžeme udělat otvor na boku. Základní vybavení: plastový kohoutek . Nabízíme sudy s praktickým kohoutkem i víkem. V naší nabídce najdete rovněž podstavec pod sud na dešťovou vodu pro sudy o objemu 200l a 300l.


Je k dispozici v pěti velikostech. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Levné nádrže na dešťovou vodu - velký výběr naleznete online na.


Sud na dešťovou vodu

Sud umístíme pod… Skladem. Kód: PLSD- pevný plastový sud na dešťovou vodu vyrobený z PP - kohout je součástí dodávky. Plastový sud na dešťovou vodu o objemu 1l. Součástí sudu je i víko.


Aby přečkal horko i zimu, nezapomínejte na údržbu venkovního sudu. Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad. Tento a ďalšie piny nájdete na nástenke G. Podstavec pod sud na dešťovou vodu Woodcan, Amfora a Raincan.


Sud na dešťovou vodu

Levné plastové sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). Materiál, ze kterého jsou sudy na užitkovou vodu vyrobeny, . Nádrž na dešťovou vodu GRAF Barrica sud hnědá. Funkční nádrž na sběr dešťové vody a zároveň elegantní vzhled sudu. Ochrana proti větru . Jiná verze klasického sudu Canyon s jednou plochou stěnou.


Díky tomuto řešení je možné sud opřít o stěnu domu, ohrádku či. Je vyroben z kvalitního ABS plastu, který garantuje vysokou . Vzhled sudu na dešťovou vodu Woodcan je inspirován tradičními dřevěnými sudy. Naše zahradní plastové sudy slouží i jako estetický.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Naše odolné produkty využijete nejen na zahradě jako nádrže na dešťovou či pitnou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky