pondělí 30. října 2017

Nitroděložní tělíska druhy a ceny

Donedávna byl tento druh antikoncepce vhodný jen pro ženy po porodu, nově jej. Nitroděložní tělísko je momentálně jednou z nejspolehlivějších antikoncepčních meto. Vzhledem k tomu, že mnoho žen hormony brát nemůže nebo jednoduše nechce, jsou . Tak asi špatně hledáš, na netu je o tělískách mega informcí, včetně cen , jaké typy apod.


Tady na emiminu je o nich spousta diskusí.

Já se o to zrovna zajímám, . Nárazově je nitroděložní tělísko poměrně náročné, jeho cena v lékárnách se pohybuje od . Když už se rozhodneme pro nitroděložní tělísko , čeká nás hned druhá volba. Zvolit hormonální, nebo nehormonální? O výhodách, fungování, i . Hormonální tělíska nabízejí ochranu na dobu minimálně roky podle toho, který typ si vyberete.


Některé typy hormonální nitroděložní.

Ultrazvukové vyšetření na přání pacientky, Cena (Kč). Informativní web na téma nitroděložní tělíska. Na trhu jsou v současnosti k dostání dva druhy nitroděložních tělísek. V prvním případě se jedná o hormonální (Mirena), které funguje na bázi . Stejně tak se mohou zhoršit i bolesti při menstruaci.


Ačkoliv byl tento druh antikoncepce donedávna možnou volbou zejména pro ženy. Druhy NITRODĚLOŽNÍCH tělísek. Za cenu jednoho vydání získáte všechny regionální přílohy. Základních druhů je sedm osm, ale preparátů je 180.


Na druhou stranu u nás po desetiletí nebyla jiná nitroděložní antikoncepce dostupná. Cena se na jednotlivých pracovištích liší, může se pohybovat od nuly . Ceny kondomů se pohybují od 2- Kč do cca 10- Kč za balení (zpravidla ks). Je třeba upozornit, že tento druh antikoncepce je velice náročný jak na sledování, . Máme pro vás skvělý tip – nehormonální nitroděložní tělíska.


Malé umělohmotné tělísko nebo spirála (Mirena), která . Dobrý den, mám zavedené nehormonální nitroděložní tělísko GyneFix druhým rokem.

Předtím jsem několik let brala hormonální antikoncepci. Jednoduše proto, že si nitroděložní tělíska stále s sebou nesou stopy minulosti, jež. Austrálii a na Novém Zélandu méně než žen. I proto, že se navzdory vyšší vstupní ceně při přepočtu na jednotlivé . Vedle toho existují ještě různé druhy hormonální antikoncepce jako například ústně užívané. Nehormonální nitroděložní tělíska (IUD).


Levnější, méně spolehlivé ( pearl index ,0) , silnější delší, ev. Oddálení menstruace (jen vydání receptu, nezahrnuje cenu léku), 2Kč. Zavedení nitroděložního tělíska doneseného klientkou, 7Kč. První měsíc jsem měla menstruaci jen 2dny a druhý měsíc jsem ji neměla vůbec.


IUD s levonorgestrelem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky