středa 11. října 2017

Jaké sněhové řetězy

Jaké sněhové řetězy vybrat? Jak vybrat sněhové řetězy I. Před nákupem sněhových řetězů byste si měli důkladně rozmyslet, jaký typ tohoto produktu je pro vás nejvhodnější. Jaký typ řetězů zvolit? Ocelové sněhové řetezy.


Osvědčeným typem jsou řetězy s ocelovými oky.

Terén, ve kterém budete jezdit, a zatížení auta . Ani ty nejlepší nové zimní pneumatiky na uježděném sněhu a ledu neodvedou takovou práci jako řetězy. V řadě zemí, například v Rakousku, Itálii . Sněžné řetězy by měli mít v kufru i spořiví řidiči, kteří používají univerzální pneumatiky. Vám poradí jaké typy řetězy na auto existují a jaké Vaše kola potřebují.


Zamě řujeme se na Sněhové . Základním předpokladem pro výběr vhodných sněhových řetězů je znalost rozměrů zimních pneumatik, které máte namontovány . Neexistuje totiž jedna univerzální velikost sněhových řetězů.

V nabídce se dnes objevuje velké množství řetězů , důležité je však zjistit, jestli vůbec vaše auto může mít řetězy nasazené. Tekuté řetězy – klasické články jsou nahrazeny chemií. Setkat se můžete se sněhovými řetězy dvojího charakteru. První možností je varianta se samonapínací . Materiál, z něhož jsou sněhové řetězy vyrobeny, většinou také určuje.


Na co si dát pozor, až budete sněhové řetězy v závěji nasazovat? Zde vám rádi představíme, jaké typy řetězů jsou v obchodech k dostání a čím se liší. TYP PNEU - zvolte pro jaký vůz hledáte sněhové řetězy. PRŮMĚR RÁFKU - zvolte velikost disku kola. KA PNEU - zvolte šířku pneumatiky.


Test ADAC ukázal, že nejlepší je se spolehnout na osvědčenou klasiku. Sněhové řetězy totiž většina řidičů příliš často nazouvat nebude. Potřebuji nasazovací sněhové řetězy na Citroen Berlingo r. Máte rozhodnuto, jaké sněhové řetězy jsou pro vás ideální?


V první řadě si musí motorista zvážit, v jakých podmínkách bude sněhové řetězy používat a jaké nároky klade na náročnost navlékání řetězů na pneumatiku. Tradiční ocelové sněhové řetězy stále nic nepřekoná. Vyplývá to z výsledků nejnovějšího testu německého autoklubu ADAC. Některé moderní automobily mají tak malý prostor mezi penumatikou a podběhem, že nezbývá než použít nejvyšší model .

Dobrý den, řetězy kupte takové, které se dají nasadit na kola, aniž by jste s vozem musel popojíždět. Dále musíte znát rozměry pnoumatik na . Mnoho lidí tak při svém vybírání skončí u dvou typů, kterými jsou řetězy König ZIP -a Pewag Brenta C. Ačkoliv jsou jejich ceny velmi podobné, . Závěje sněhu na silnicích mnoha řidičům znepříjemňují život. V takových situacích pomohou jedině .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky