čtvrtek 12. října 2017

Biomolitan do akvaria

Dobrý den, potřeboval bych náhradní biomolitany do jezirkoveho . Filtrační bio molitan je určen na filtraci vody v akváriu, zahradním jezírku nebo v. Power Head) a filtrační pěny, si můžete vytvořit vlastní účinný filtr do akvária. Stačí zadat požadované rozměry a hrubost do poptávkového formuláře viz níže. Biomolitan PPI 1 x . Ahoj, potřeboval bych poradit jakej mám koupit filtr do 120l akvaria.

Zdá se mi že molitaňák poněkud nestíhá tak bych ho chtěl nahradit . Rozměr biomolitanu napište do poznámky při objednávce. Univerzální biomolitan pro libovolné použití nejen v akvaristice. V naší nabídce naleznete vnitřní i vnější filtry do akvária a najdete u nás i příslušenství k nim, které umožní lepší přočištění vody. Akvarijní filtry jsou samozřejmě . Vnitřní čerpadla surpanshop.


Atman, patří mezi nejkvalitnější čerpadla do akvária na trhu. Zachytáva hrubé nečistoty.

Bioakvacit - retikulovaná filtrační pěna . Do filtrace můžete použít také nařezané biomolitanové kostky přímo z výroby. Rozměr kostičky je 40x40x40mm, tyto kostičky se dávají do pytlů na filtrační média. INVITAL Rostlinna- akvaria.


Nákupom získate, body. Cena bez DPH : €. Strážny pes: Strážny pes. Filtrační pěna je nejlepší medium pro biologickou filtraci vody v zahradním jezírku. FILTRÉN - BIOMOLITÁN - BIOAKVACIT - BIOFILTRÉN.


Vysoko kvalitné filtračné médium pre akvaristiku, do filtrov sladkovodných a morských akvárií, filtrov . EasyFish biofiltr PK40. JK Animals biomolitan 10x10xcm. DPH: 3Kč (EUR). DPH ( ): 4Kč (EUR).


Hlídací pes: Hlídací pes. Náhradní nebo rozšiřující Bio-molitan pro stojanový filtr. F7se zátěží pro objem akvária do 7litrů.


Do akvária vede pouze sací trubka a přepadová plocha, přes kterou se voda do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky