úterý 26. prosince 2017

Guns n' roses november rain

Před použitím přípravku si důkladně přečtěte návod na použití. Rozpuštěné granule lze použít jako postřik na zelené . Návod k použití :používá se ve vodném roztoku. MOSPILAN SP - systémově účinný insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k hubení . EUH4Dodržujte pokyny pro používání , abyste se vyvarovali rizik pro lidské zdraví a životní prostředí.


P2Při používání tohoto výrobku nejezte, nepijte ani nekuřte.

Mospilan SP - x g AgroCS. Pozorně čtěte příbalový leták a návod k použití ! Pokud je postřik prováděn tak, že může dojít k ohrožení dalších osob, . Odměřené množství přípravku vlijte za stálého . Působí jako neurotoxikant. Brambory agromanualshop.


Můj problém spočívá v tom, že naprosto nechápu návod k použití. Dodržiavajte návod na používanie, aby ste zabránili vzniku rizík pre zdravie.

Pri používaní výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite. PR – riziko vyplývajícíz použití přípravku je při dodržení návodu na použití a správné aplikaci pro včely přijatelné. GoPay - platební brána.


V případě silného zamoření paprik mšicemi je použití tohoto přípravku velice účinné. Obsah: Acetamiprid 20 . Funkce přípravku: insekticid. Systémově účinný insekticid ve formě prášku rozpustného ve vodě, určený k hubení širokého spektra živočišných škůdců v ochraně rostlin, . Papírová krabička obsahuje sáčky po 8g přípravku. Přípravek k hubení škůdců. Stabilizovaná vodní suspenze insekticidního přípravku pro použití určeného k hubení škodlivého.


Návod na přípravu tinktury proti klíšťatům. Poměr přípravku a vody je zavislý na druhu rosliny, kterou chcete ošetřit. TIP: nejvhodnější doba pro použití je konec léta-podzim.


Systémový insekticid určený k hubení širokého spektra živočišných škůdců: mandelinky bramborové v bramborách, mšic a obaleče jablečného v jádrovinách , . V této době maximálního rozkvětu jabloní je dle ekoterapeutů vhodné použít k ošetření. Mšice lze sbírat a ničit mechanicky např. Do roztoku připraveného dle návodu na přípravku přidejte pár kapek smáčedla na litr směsi,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky