neděle 10. prosince 2017

Jakou bubnovou sekačku

Prosím vás o radu, jakou koupit sekačku. Jakou bubnovou sekačku s pojezdem? Jak nechybovat při výběru bubnové sekačky.


Pokud máte zahradu rovnou s malým počtem překážek, volte diskovou nebo bubnovou sekačku se záběrem okolo sedmdesáti centimetrů. Na svažité louky raději s bubnovou sekačkou, s mulčovačem nebo traktorem.

S trávou na svažité . Za menší příplatek si můžete na svoji zahradu pořídit schopnou bubnovou sekačku VARI DS 521Z AGATHA z dílny našich domácích mistrů. Jak správně vybrat bubnovou sekačku ? Nejlepší bubnové sekačky. Recenze: DAKR PROTON . Já už mám pár let vřetenovou sekačku Atco, která sekání za mokra umožňuje. Vysvětlíme jak fungují a pracují bubnové sekačky.


Jak lze si postavit bubnovou sekačku z multifunčkní stavebnice Dakr a Vari.

U jednotlivých sekaček vám . Jak vybrat bubnovou sekačku. Na louky, které sečeme 2-do roka vybereme lištovou nebo bubnovou sekačku. Bubnovou či lištovou sekačku zakoupí zřejmě majitelé chalup a pozemků, kteří se sekáním již vysoké, vrostlé trávy zabývají pouze několikrát do roka. Představujeme Vám zbrusu novou bubnovou sekačku VARI DS-521B Agatha. Scháním sekačku , která dokáže posekat vysokou trávu (cca 1metr).


Obecne listy nejsou spatne, ale pokud sezenes nejakou bubnovou , dela se s tim lip a to . Sečení bubnovou sekačkou. Aby bylo sečení kvalitní, vyplatí se pořídit sekačku se zesíleným diskem a celoplošným podběhem, jinak na . Bubnové sekačky Tekton mají dvě rychlosti pojezdu, jeden žací buben se záběrem cm. Prodám bubnovou sekačku Claas Corto 3má upadený jeden b. Dále může zákazník narazit na bubnovou sekačku , která se hodí zejména do . Máme vybrat sekačku bubnovou nebo lištovou žačku?


Která z nich je míň náročná na údržbu? Uvažuji o lištové sekačce. Vzhledem k ploše pozemku je důležitý dostatečný výkon sečení. Doporučili byste bubnovou nebo lištovou sekačku ?

Vím, že to uplně pohodlné sekání nebude, ale na naše zatím malé hospodářství snad . Jsem začátečník a moc o tom nevím . Potřebuju sekat cca ha na sena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky