pondělí 18. prosince 2017

Mospilan kdy aplikovat

Systémově účinný insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k. Nedoporučuje aplikovat v poledne. Mospilan - kdy a jak používat. Jaká je ochranná lhůta a na jaké plodiny chrání.


Bezpečnostní pokyny: H3Zdraví škodlivý při požití. H4Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Můžu se zeptat, co je špatného na použití pyrethroidů na postřiky . Postřik by se neměl provádět v době, kdy na rostliny silně svítí slunce. A je pravda, že při teplotách nad 25°C účinnost některých přípravků, . Nálet vrtule třešňové bývá obyčejně v době, kdy v okolí kvete bez černý a dá se . Cyperkill EC dávka. Při pozvolném nástupu jara je výhodné přípravky aplikovat odděleně, kdy se jako první . Stačí nalít vodu a můžete aplikovat.


Slouží k ochraně rostlin před mnoha škůdci. Velmi účinný a tradiční ochránce rostlin před mnoha .

Postřik se vyplatí aplikovat hned na začátku sezony, kdy se mšice líhnou. Horší je to v zimě, kdy můžeme bojovat s molicemi pouze chemickými přípravky. Aplikovat jej však můžeme mimo . K práci si vyberte den, kdy teplota dosáhne alespoň nad deset stupňů nad. Suspenze, emulze a míchání postřiků - Kolikrát stříkat, kdy a co. Případně kdy ho aplikovat.


Prosím o informaci, kolik RELDANU aplikovat na metr čtvereční. Dříve se uvádělo, že se má stříkat v době, kdy po tři dny teplota vzduchu dosáhla . CALYPSO 4SC, MOSPILAN SP. Ze skupiny larvicidů, kdy je ošetření vhodné provést za - dnů po . ZA týdny po odkvětu, kdy bobule jsou již velikosti hrášku, provedeme další ošetření. Na Slovensku snad k tomuto zákroku používají MOSPILAN SP. Uvnitř hálek se vyvíjejí mšice až do doby, kdy hálka samovolně praskne.


Pokud budete používat. Kdy hnojiva aplikovat ? Jestliže už jsme se dostali do situace, kdy třásněnky napadly naše rostliny,. Vzcházení je pro mák nejkritičtějším obdobím, kdy je potřeba zajistit rostlinám.


A jak a kdy to aplikovat ? Reaguje to na běžný mospilan (cca do 100kč).

Vatička tam bohužel zůstane až . Postřik je dobré aplikovat hlavně na spodní část listů, kde svilušky žijí a . Další variantou je aplikace. Pak v době, kdy se larvy bramborových topy jít do růstu, a dostane silnější. Zkuste aplikovat postřik přípravky MOSPILAN , RELDAN nebo PIRIMOR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky