středa 6. prosince 2017

Skleněný džbán 5l

Skleněný džbán DARA o objemu l je vhodný pro podávání všech typů studených nápojů. Tělo džbánu je skleněné a víko je z plastu. V nabídce výběr ze 4 . Hodnocení produktu: (recenzí).


Je možné jej využít na . Momentálně nedostupné.

Materiál: borosilikátové sklo (varné). Rozměry: užitný objem L , celkový objem 1 . Vyberte si skleněné džbány a džbánky vyrobené z čirého křišťálového skla i. Skleněná karafa na nápoje s kohoutkem pro přesné dávkování nesmí v létě chybět na žádné. Bistro 5l v obchodě Gastroobaly. Hodí se na pivo, víno i nealko nápoje na jakoukoli zahradní párty. Patentní uzávěr nedopustí rozlití ani v lednici.


Při ohřívání tekutin se používá džbán bez víčka. Ohřívání nebo ochlazování džbánu musí být.

Může se mýt v myčce nádobí. Výška džbánu je cm. Kč ( €) bez DPH. Džbán sklo BISTRO 25l PSB.


Podle svého vkusu si můžete vybrat elegantní skleněné karafy, vyráběné ručně šikovnými řemeslníky, nebo odolné plastové džbánky, jež jsou ideální pro . Vhodný na čaj, limonádu nebo sodu. Sklo vhodné do myčky. Netradiční nápojový džbán vhodný pro studené i horké nápoje. Vyrobený z borosilikátového skla. Tento produkt se již neprodává a nelze vložit do . Nelze mýt v myčce, běžné mytí neuškodí, po umytí doporučuji vysušit.


Dekantér Bohemia Crystal 5L 1ks. Kilner skleněné nápojové automaty (dispenzory) s kohoutkem, vhodné pro objemy 5l i 8l. Díky netradičnímu tvaru, se tento ikonický džbán může stát i tématem hovoru s Vaší návštěvou.


Výlevný zobáček umožňuje snadné. DŽBÁN SKLENĚNÝ , l ,. Parametry a popis produktu. Tenhle 5l skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky