pondělí 11. prosince 2017

Maximus resort wellness brno

Maximus resort wellness brno

SVĚT ZASLÍBENÝ ODPOČINKU pro váš jedinečný zážitek. Vyhřívané termální bazény, saunový svět s druhy saun, privátní SPA, masáže a procedury, ubytování a wellness pobyty, balíčky pro dva, dárkové poukazy . Se vším jsme byli spokojeni - recepce, restaurace, pokoj, wellness. Reviews The array of saunas, the ambience, and the.


Maximus resort wellness brno

Podívejte se, jak to vypadá ve wellness centru uprostřed krásné přírody u Brněnské přehrady! Podpořte účinky sauny speciální a jedinečnou saunovou kosmetikou inspirovanou tradicemi severských zemí. Do tohoto resortu jsme si přijeli odpočinout, chtěli jsme si užít wellness , který rozhodně . You just spend a whole day in luxurious saunas and enjoyed wellness. Rekonstrukce stávajícího hotelu s přístavbou křídla ubytování, wellness , spa a bazénu.


Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Opravdu velmi dobrý wellness hotel, který si přídomek wellness skutečně zaslouží. Majitel společnosti Infinit s. Vlastislav Novotný podepsal . Malý ráj u Brněnské přehrady, postavený podle filozofie Feng Shui.


Maximus resort wellness brno

Obklopený přírodou, přitom vzdálený pouhých minut od centra Brna. V našem areálu najdete dvanáctimetrový bazén s protiproudem, vířivku, páru, . In this modern hotel with a very quiet atmosphere, comfortable rooms, state-of-the art . Každou rezervaci potvrzuje přímo ubytovací zařízení. Naopak, jeden z nejrozsáhlejších wellness resortů najdete kousek od Brna. K relaxaci Vás bude lákat i interiér hotelu, který vznikl ve spolupráci s odborníky na.


Unikátní wellness s venkovními i vnitřními horkými termálními bazény a . Přestože je celé wellness bez plavek, tak z nepochopitelných důvodů si musíte do bazénu a whirlpoolu obléknout plavky. Pokud si odskočíte do . Naše firma nabízí výrobu nerezových bazénů pro vnější i vnitřní využití a také kompletní realizaci wellness a zakázkovou výrobu na klíč. Nachází se jen deset minut od centra Brna , ale. Maximus resort Brno –. Tato pobočka je menším wellness světem v okrajové, klidné části Brna – Lesné.


Wellness Brno nabízí širokou škálu masáží, zábalů a dalších kosmetických procedur. V areálu naleznete různé druhy saun a bazén s protiproudem. Brno in Brno , Czech Republic at HotelsOne.


BW Premier Hotel International Brno ~5. We have enrty to the wellness which incudes pool, whirlpool and sauna world for . Leider sind an den von Ihnen gewählten Daten keine Touren oder Aktivitäten .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky