úterý 12. prosince 2017

Jednoruční motorová pila husqvarna

Jednoruční motorová pila husqvarna

Malá motorová pila s 2-taktním motorem, výkon HP, lišta HECHT cm. Traktory, sekačky, pily , křovinořezy. Tato pila je revolučním strojem mezi jednoručními pilami. Moderní motorové pily renomovaných výrobců Oleo-Mac, IKRA, Levita, Greenworks a Patriot - elektrické, benzínové, Aku pily.


Jednoruční motorová pila husqvarna

Pila určená pro profesionální uživatele, kteří potřebují vysoce výkonnou, ale lehkou a snadno ovladatelnou řetězovou pilu s horní rukojetí. Husqvarna motorová pila T5jednoruční. Nebo zadejte inzerát.


Prodám motorovou pilu HUSQVARNA 435. Inzerát byl odebran z . Vybíráte motorovou pilu a říkáte si, jakou zvolit, aby měla ten správný říz? Určitě je výhodou i nižší váha a existují dokonce jednoruční aku pily, se kterými výborně zvládnete . Velký výběr Řetězové pily a příslušenství naleznete online na OBI. Specifikace: objem motoru: 4cm3.


Jednoruční motorová pila husqvarna

Akumulátorová vyvětvovací pila HUSQVARNA 115i PT 4. Parametry HUSQVARNA 536Li XP. Jedná se o velice lehkou . Motorová pila - zahradní technika v akci. Lehká motorová pila. Nabízíme benzínové i akumulátorové jednoruční pily STIHL, ale i vyvětvovací pily a pily teleskopické. Specialitou firmy STIHL je záchranářská motorová pila.


Hledáte profesionální motorovou pilu pro náročné použití? Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče . Kategorie, Náhradní díly na motorové pily Hecht . Elektrická bruska na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky