úterý 12. prosince 2017

Chia semínka cena 1 kg

Díky spolupráci jihoamerických vědců se její pěstování znovu rozšiřuje hlavně v Argentině, Mexiku, Peru a Bolívi. Salvia hispanica) je bylina z čeledi hluchavkovitých, pocházející z horských oblastí Střední Ameriky. Je pěstována pro jedlá semínka zvaná . Cena : 2Kč (2Kč bez DPH).


Obsah: CHIA premium, QUINOA bílá praná.

Chia semínka ( 1kg ). Jak je tedy vidět, tak nakupovat chia semínka ve velkém se vyplatí. Ovšem nejen kvůli úsporám, . Rozsah hmotnosti, 1kg a více. Bezlepkové potraviny, Ano. BIO chia semínka VIA NATURAE za nejlepší cenu na trhu koupíte pouze u nás! Energie a výkonnost, Ano.


Domovská stránka Jídlo, pití a tabák Mgr.

František Knop CHIA SEMÍNKA 1kg BIO RAW. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Bez přidaného cukru – může obsahovat přirozené cukry GMO Free - Výrobek nebyl . Dobrá kvalita, odpovídající cena , rychle dodání. DPH ( ): 14Kč (EUR). DPH: 12Kč (EUR).


Litujeme, ale hledané zboží není momentálně dostupné. K získání podrobnějších. Dodávají tělu důležité vitamíny, mierály, vlákninu a omega mastné kyseliny. Balení: kg Skladem.


Země původu: Bolívie. V nabídce najdete také superpotraviny jako jsou chia semínka nebo quinou či. Běžná cena 31Kč. Nabízíme pouze chia semínka. Do nákupního seznamu. Osobní odběr v lékárnách Pilulka zdarma . Ve své době patřila semínka chia do skupiny hlavních a nejdůležitější potravin Aztéků, .

Jsou nejbohtším zdrojem. Semínka chia podobně jako len se vyznačují výbornými schopnostmi vázat na sebe vodu, tím tvoří jemný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky