pondělí 18. prosince 2017

Okrasný česnek sazenice

SMRŠTOVACÍ KABELOVÁ SPOJKA TYP. KABELOVÉ SOUBORY, SPOJKY , OKA - Spojky a dutinky - Spojky - Al-Cu šroubové. Spojka smršťovací SVCZ-S4-pro 4x50-4x95mmzatrhávací. V – pro silové kabely. Použití: Univerzální . U běžných kabelových přípojek lze předpokládat, že budou provedeny.


Univerzální kabelový soubor se spojovači pro spojování čtyřžilových kabelů do. Kabelová oka, spojky , dutinky atd. Smršťovací spojka sestává z několika malých smršťovacích trubic pro . Další výrobky tohoto výrobce. Potřebujete k tomuto výrobku další informace? Pokud bude kabelová spojka umístěna maximálně metrů pod hladinou vody, je . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Lisovací spojka CU izol. PE (SB5), 100ks v balení. Spojky jsou vhodné pro vodiče a kabely s izolačními obaly (izolované vodiče) a . Spojka je sestavena ze čtyř smrštitelných trubic pro žíly kabelu. Pro kabely do 4x5mm.


SIS Spojka izolovaná smršťovací PE, průřez 1-5mm2. KU-L Cu kabelová lisovací spojka bez izolace, lehčená, 1-5mm2. Prodáváme kabelové spojky k domácím vodárnám i čerpadlům.


Podrobný popis produktu. Sada neobsahule lisovací trubičky pro spojení jednotlivých žil . Tyto armatury kompletujeme ze smršťovacích trubic od firmy TE Connectivity. Armatury SSU – L jsou smršťovací spojky standardně vyráběné pro čtyřžilové kabely . Letovací spojka 3-mmse smršťovací bužírkou.


Sada - smršťovací trubky, prodloužení kabelu čerpadla . Jednoduchý propojovací konektor. Smrštovací spojka sestává z několika malých smrštovacích trubic pro izolování spojek vodičlú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky